Mila Rončević je 2. travnja otputovala u SAD nu pratnji oca Marina i majke Sanje
 Vedran Peteh
U NOVOJ GLORIJI

Legendarni TV urednik Vladimir Rončević otkriva kako je protekla noć uoči odlaska unučice Mile na liječenje u Ameriku

Nekadašnji TV urednik Vladimir Rončević, čija je unučica ujedinila Hrvatsku u humanitarnoj akciji, otkriva kako je protekla noć uoči odlaska u Philadelphiju na liječenje od teške bolesti.

Malena Mila dotaknula je djedovu ruku i dala mu pet, za pozdrav. Oboje su imali zaštitne maske na licu, zbog opasnosti od infekcija kojima je podložna dvogodišnja djevojčica, oboljela od rijetkog oblika leukemije. Vladimir Rončević (68), umirovljeni novinar i nekadašnji urednik HTV-ova Dnevnika, stoga je unučicu na put prema ozdravljenju u Philadelphiju - umjesto poljupcem - ispratio nježnim dodirima. Na za­­grebačkom aerodromu pozdravio se i s njezinim roditeljima, svojim sinom Marinom Rončevićem (37), suvlasnikom manje tvrtke za nekretnine i projektiranje, te snahom Sanjom Matijević Rončević (36), liječnicom na kardiologiji riječkog KBC-a. Rekao im je samo: “Sretno, i vidimo se. Vratite se svi”, jer emotivne bi ih poruke u trenucima kad se bore za kćerin život mogle po­­ljuljati.

Pratio ih je pogledom dok su odlazili niz aerodromsku zgradu, a otkako je avion odletio, ne prestaje misliti na svoju najmlađu unuku. S njom je u ponedjeljak proveo cijeli dan i uz nju probdio noć u Dječjoj bolnici Kantrida. Nakon što ju je dida uspavao pričom, tu zadnju noć Mila je provela mirno, dok su se roditelji pakirali za putovanje.

Uz novi broj magazina Gloria ne propustite na dar CD s najvećim hitovima grupe Frajle!

Linker
09. travanj 2024 23:14