Getty Images
VOGUE

Lena Dunham odgovorila na 73 'škakljiva' pitanja

Poznato je da je američka glumica, producentica i redateljica Lena Dunham bez dlake na jeziku pa je bez problema odgovarila na "škakljiva" i brzopotezna 73 pitanja novinaru magazina Vogue.

Kreatorica i zvijezda popularnog televizijskog serijala "Girls" otvorila je vrata svoga doma u Los Angelesu i pokazala maštovito uređen interijer čitateljima Voguea te usput odgovorila na zanimljiva pitanja. Dunham je otkrila što bi pitala američkog predsjednika Donalda Trumpa kada bi imala jednu minutu za razgovor s njim, ali i kako bi provela vrijeme s Rihannom i Hillary Clinton, s kojom dijeli ljubav prema odijelima. Naime, glumica i redateljica smatra da bi svaka žena u ormaru trebala imati oko 90 ženskih odijela, iako joj je jedan od najdražih outfita s crvenog tepiha haljina Giambattiste Vallija - "koja izgleda poput torte".

Lena Dunham arriving at the EMMY Awards 2014, Nokia Live, Los Angeles., Image: 202816243, License: Rights-managed, Restrictions: None, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Lena Dunham na dodjeli nagrada Emmy

Lena Dunham otkrila je i zanimljivosti o svojoj ekipi iz serijala "Girls", čija je posljednja sezona nedavno premijerno prikazana, a čini se da je posebno povezana s Jemimom Kirke kojoj je dopustila da izradi jednu od devet tetovaža koje ima.

Zosia Mamet, Allison Williams, Lena Dunham and Jemima Kirke at the premiere of the sixth and final season of
Profimedia, StarMax
Zosia Mamet, Allison Williams, Lena Dunham i Jemima Kirke

Lena Dunham and Jack Antonoff at the premiere of the sixth and final season of
Profimedia, StarMax
Lena Dunham i Jack Antonoff na premijeri šeste sezone serijala "Girls"

U brzom intervjuu Dunham je otkrila i kako je upoznala svojeg dečka, glazbenika Jacka Antonoffa, koji joj je idući cilj u karijeri sada kada je završila sa serijalom "Girls" te pokazala svoja dva skrivena talenta. Pogledajte video!

Linker
16. travanj 2024 07:47