Glumica Leona Paraminski
 Maja Jurović
Svoja na svom

Leona Paraminski o planovima i razlogu zašto je došla u Hrvatsku: 'Otvorena sam za sve opcije'

Domaću glumicu s kalifornijskom adresom, Leonu Paraminski (39) ponovno srećemo u užem centru grada jer je opet aktivna na setu.

Povod dolaska u Hrvatsku je snimanje serije 'Senke nad Balkanom' Dragana Bjelogrlića zbog kojeg već neko vrijeme živi na relaciji Zagreb - Beograd. Leona Paraminski u intervjuu za Exploziv opet naglasila je da joj je prijateljstvo s Mirom Furlan promijenilo život.

'Našle smo se na tulumu kod naših prijatelja, a dan nakon sam ja imala audiciju. S obzirom na to da smo ujutro svi bili malo mamurni, Mira nam je držala sat joge. Na audiciju sam nakon toga došla kao neka druga žena. Zato se uopće ne šalim da su mi Mira i joga promijenile život', rekla je Leona za lifestyle emisiju RTL televizije.

Zagreb, 211011.
Studio EPH.
Leona Paraminski, glumica.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Biljana Gaurina / CROPIX

Ove godine će biti sedam godina godina kako je u bračnim vodama s Tinom Komljenovićem s kojim se u Ameriku, a prošle godine su supružnici otvoreno za Gloria.hr progovorili su o tome da razmišljaju o posvajanju.

Zagreb, 180514.
Filmom Kardinalov zivot u kinu Europa otvoren je 8. Festival tolerancije. Festival tolerancije - JFF Zagreb trajat ce od 18.-24.05., a posvecen je 20. obljetnici filma Schindlerova lista.
Na fotografiji: Leona Paraminski.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / Hanza Media
Zbog Tina se preselila u Ameriku gdje je započela profesorsku karijeru...

'Razmišljamo o tome, razgovaramo o tome i ako ne uspijemo u sljedeće dvije, tri godine imati djecu, posvojit ćemo.'

'Htjeli bismo još vidjeti možemo li prirodnim putem, umjetnim putem, pa možda i posvajanje. Ja sam otvorena za sve opcije, ne samo oko posvajanja. Nekako sam normalna', uz smijeh je u televizijskom intervjuu objasnila glumica koja jogu vježba čak pet puta tjedno.

'Mislim da u životu, osim možda kada sam imala 18 godina, nisam bila mršavija. Ali to je možda jer nastojim jesti zdravo i idem na jogu do pet puta tjedno. Iako kada imamo večere i druženja volim puno pojesti, tada ne biram. Zahvaljujući njoj sam otkrila ljubav prema jogi. Otvorio mi se novi svijet. Našla s duboki mir i fokus', rekla je nedavno.

Spica / Zagreb 17.01.2019. / foto: Maja Jurovic / Leona Paraminski
Maja Jurović
Glumica Leona Paraminski

Linker
19. travanj 2024 09:16