Od Amerike je uzela samo ono što se njoj najviše sviđa...
 Instagram
BRAK IZ SNOVA

Leona Paraminski slavi u Santa Barbari: 'Nikad nismo bili od velikih riječi, ali jesmo od velikih djela'

Prije šest godine bračni par okrenuo je novu životnu stranicu, spakirali su kofere i novi život započeli u Santa Barbari, gdje su stvorili svoju oazu mira i ljubavi.

Poseban je dan za poznatu hrvatsku kazališnu, filmsku i televizijsku glumicu Leonu Paraminski i njezinog supruga Tina Komljenovića.

"10.5.2012. Nikad nismo bili od velikih riječi, ali jesmo od velikih djela", napisala je kraj fotografije njihovih vjenčanih prstenja lijepa glumica.

Prije osam godina, Leona i njezin dragi Tin, inženjer elektrotehnike vjenčali su se na intimnoj ceremoniji na karipskom otoku Santa Lucia. Uz mladence, na vjenčanju je bilo samo dvoje svjedoka, a kako je padala kiša zavjete su izmijenili na terasi luksuzne vile Smuggler's nest. No tada ni kiša nije omela veselje zaljubljenog para koji je za vrijeme ceremonije izmijenio prstenje od platine iz Tiffanyja koje im je matičar pružio u školjci - prema staroj karipskoj legendi, kiša na vjenčanju označava dug i sretan brak! Leona se udala u haljini od čipke Borisa Pavlina, a na nogama je imala satenske cipele koje je kupila u Parizu.

Privatni album

U svoje uloge se potpuno daje pa su likovi koje utjelovljuje odraz nje same - borbene, ponosne, snažne, a opet vrlo tople i pomalo ranjive.

"Borim se za one koje volim, mrzim nepravdu i licemjerje i kada me netko zezne, više nije dio mog života, nikada. S druge strane, imam jako razvijen unutrašnji glas, šesto čulo kojim se vodim i jako osjećam ljude i svijet oko sebe. Empatične sam, sanjive i ranjive naravi", priznaje glumica, dodavši da bi željela biti blaža prema sebi, a oštrija prema drugima kada je to potrebno", naglasila je glumica koja svoj privatni život čuva od drugih.

Zagreb, 211011.
Studio EPH.
Leona Paraminski, glumica.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Biljana Gaurina / Hanza Media

"Granica ima sve manje, puno toga se promijenilo, danas su tu društvene mreže gdje se privatnost gubi sve više. Trudim se zadržati zdrav odnos prema tome, u smislu da koliko mogu, svoj privatni život čuvam za sebe, da ne objavljujem baš sve i svašta na društvenim mrežama i ne previše o privatnom životu. Ali i razumijem da taj dio ljude zanima i prirodno je da nekada želimo podijeliti neke sretne i lijepe trenutke. Međutim, kada to prelazi u narcisoidnost one vrste da se dijeli baš sve, to me ne zanima", ističe Leona, kojoj je najvažnije mišljenje publike."

Pročitajte i:

Leona Paraminski o životu 'preko bare': 'Fale mi dvije ključne stvari da ostvarim svoj 'američki san'

Leonu Paraminski sreli smo u centru Zagreba, otkrila nam je zašto joj smiješak ne silazi s usana

Uhvatili smo Leonu Paraminski na špici, volimo njezin šik stil

Linker
06. travanj 2024 00:20