promo
novi udarac

Liam Neeson proživljava novu obiteljsku tragediju, a nikada se nije oporavio od gubitka supruge

Zvijezda brojnih holivudskih filmova prije devet godina u tragičnoj nesreći na skijalištu u Francuskoj izgubio je suprugu Natashu Richardson, a ovih se dana opet suočava s preranim gubitkom u obitelji.

Nećak slavnog glumca Ronan Sexton izgubio je bitku sa životom nakon što je od 2014. zbog teške ozljede glave koju je zadobio padom bio u komi.

Nova obiteljska tragedija dotukla je Liama Neesona, koji je prije devet godina, također u tragičnoj nesreći, ostao bez voljene supruge Natashe Richardson koja je preminula nakon što je na skijanju u Francuskoj doživjela tešku nesreću.

getty /

'Nikada se nisam pomirio s njezinom smrću, niti neću. Još uvijek, u nekim trenucima, kada čujem da se otvaraju vrata, uvjeren sam da će sada ući i reći mi nešto', rekao je prije četiri godine Neeson u intervjuu Andersonu Cooperu za emisiju '60 minutes'.

Supruga mu je poginula u 45. godini života, a bez obzira na godine koje su prošle i dalje mu je vrlo bolna tema. 'Posljednjih godina dobio sam toliko lijepih pisama, prijatelji su bili velika pomoć. Znate, divno je kad znate da imate kraj sebe ljude kojima je stalo do vas. Ta činjenica uvijek me usreći ma koliko duboko potonuo i vrati volju za životom', zaključio je irski glumac koji je u braku sa slavnom glumicom dobio dva sina Michela (23) i Daniela (22).

Liam Neeson ne razgovara o novim ljudima iz privatnom životu, nego se radije posvetio poslu. S velikim ponosom postao je i UNICEF-ov ambasador dobre volje te je podržavao kampanju Zaustavimo nasilje nad djecom.

Linker
14. travanj 2024 07:27