nevjerojatno su slične

Lijepa kao mama! Milanka Opačić pokazala 18-godišnju kćer Lanu

Nova Tv, In Magazin, screenshot
Političarka Milanka Opačić ne krije da joj je 18-godišnja kći Lana najveća ljubav, a sada je progovorila i o njihovu odnosu te svoju ljepoticu pokazala pred kamerama. Potom je i Lana opisala Milanku kao mamu, a iznenadile su i jer su nevjerojatno fizički slične.

Milanka Opačić svoju je Lanu posvojila kada je imala samo 3 godine te ju je podizala kao samohrana majka. Bila je to velika ljubav koja se rodila u vrijeme dok je Milanka volontirala u domu za nezbrinutu djecu.

'Dogodilo se svojevrsna kemija i ja sam krenula potpuno nekim drugim putem. Obično ljudi prvo podnesu molbu, pa krenu tako, ja sam možda krenula nekim drugačijim putem i nisam jedina. No jedina sam bila u javnom prostoru pa se za mene zna. Uzimala sam je preko vikenda, preko tjedna, izvodila van dok me u jednom trenutku jedna teta gore nije pitala, 'oprostite je li vi mislite nešto s njom i rekla mi da Lani sve teže pada kad je vraćam nazad', rekla je Milanka Opačić pred kamerama In Magazina Nove TV.

Nova Tv, In Magazin, screenshot

'Lana je dobro dijete, odrasla je u jednu prekrasnu djevojku koja naravno ima svoje faze koje su nekad dobre, nekad loše. Pubertet trese na sve strane, hormoni tresu na sve strane. Imamo nekih boljih, nekih loših dana. Ako netko kaže da je sve divno i krasno u odnosu majke i kćeri, laže', dodala je Opačić.

Potom je i Lana opisala Milanku kao mamu: 'Mogu reći da je u biti neka savršena sredina. Balans svih osobina koje treba biti u nekom određenom trenutku. Nije neki esktrem, nije prestroga, no nije baš ni popustljiva u nekim određenim situacijama, što se meni ne sviđa katkad, ali mislim da to tako treba biti', otkrila je 18-godišnjakinja čija je i fizička sličnost, iako je posvojena, s majkom Milankom nevjerojatna.

Nova Tv, In Magazin, screenshot
 

Nova Tv, In Magazin, screenshot
 

Negdašnja potpredsjednica Vlade i Hrvatskog sabora te ministrica socijalne politike i mladih sretna je napokon i u ljubavnoj vezi - ljubi deset godina mlađeg beogradskog komercijalistu Nemanju Gospavića, a predstavila ga je na zagrebačkom društvenom događanju nekoliko dana prije Božića.

Bal Crvenog kriza grada Zagreba / hotel Westin / Zagreb 08.12.2018. / foto: Maja Jurovic / Milanka Opacic i decko ? Nemanja Gospavic
Maja Jurović