Instagram
Ne gubi vrijeme

Lijepa Petra šokirala prolaznike - tenis igra u vrućem badiću!

Dok su im djeca u sigurnim rukama, slavne sestre Petra Stunt (28) i Tamara Ecclestone Rutland (33) uživaju u zajedničkim druženjima, pa nakon večernjeg izlaska jutro provode igrajući tenis

Njezina mlađa sestra Petra trenutno je usred gorkog razvoda od supruga Jamesa Stunta, stoga se Tamara Ecclestone(33) trudi biti rame za plakanje, ili pak za zabavu. I čini se da joj to savršeno polazi za rukom. Protekli vikend provele su u zajedničkom izlasku, a formalne nasljednice Formule 1 pomno su odabrale večernji outfit. Petra Stunt (28) odabrala je crvenu minicu koja je istaknula njezine vitke preplanule noge, a uz to je kombinirala crvene sandale i casual bijelu majicu s Gucci potpisom. Za glamur se pobrinula Tamara u svilenoj haljini leopard uzorka koja se po potrebi veže oko struka. Svestrana Ganni maksi haljina na Net-A-Porteru stoji oko 3500 kuna.

Instagram

Net-A-Porter

Jutro nakon izlaska Petra i Tamara otišle su na tenis i ne bi bilo ništa neobično da mlađa sestra umjesto kratkih hlačica i majice na sebe nije odjenula - jednodijelni kupaći kostim s dubokim prorezom zbog čega su prolaznici rado pogledali meč slavne ljepotice.

Earlier this morning

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Linker
19. travanj 2024 01:24