Maja Jurović, Davor Matota
zaljubljeni golupčići

Ljubav je na špici: Domaći parovi ugrijali se toplim zagrljajima

U dvoje je ljepše, zar ne? Znaju to i poznati parovi koji zagrebačke temperature podnose zagraljima, ali i toplim jaknama! Uvjerili smo se u to proteklih dana na zagrebačkoj špici....

Frontmen grupe Teška industrija izmijenio je u rujnu prošle godine bračne zavjete sa svojom dugogodišnjom djevojkom. Ivica Propadalo (67) i Dragana Todorović (39) ulazak u bračne vode proslavili su tulumom za prijatelje u Mimari. Mladence su podržali brojni uzvanici, a pjevala je Tereza Kesovija. Gospodin i gospođa Propadalo nisu česti gosti na zagrebačkoj špici, ali kada jesu, onda ne vide nikoga nego su jedno drugome u centru pažnje.

Spica / Zagreb 15.02.2018. / foto: Davor Matota /
Davor Matota
Dragana i Ivica Propadalo

Iako je Tony Cetinski (48) u lipnju prošle godine odlučio napustiti Zagreb i vratiti se u rodni Rovinj, još uvijek ga se može sresti na špici kako hvata korak sa svojom suprugom Dubravkom (32). U Zagrebu su u siječnju proslavili i četvrtu godišnjicu braka, a na zagrebačkoj špici bude uspomene iz vremena kada su živjeli u samom srcu metropole.

Spica / Zagreb 15.02.2018. / foto: Davor Matota / Tony Cetinski i supruga Dubravka
Davor Matota
Dubravka i Tony Cetinski

DJ Hrvoje Jelinčić, poznatiji kao DJ hrwoE i koreografkinja i suvlasnica plesnog centra Tala, Larisa Navojec uživaju u zajedničkim trenucima kojih će nakon njezine diplome u Berlinu biti sve više. Naime, Larisa je nedavno magistrirala na berlinskom plesnom sveučilištu pa su česta putovanja iza nje, stoga će više biti i posvećena dečku, ali i sinčiću Grguru kojeg ima iz braka s Goranom Navojcem.

Spica / Zagreb 17.02.2018. / foto: Maja Jurovic / Larisa Lipovac i sin Grgur i decko Hrvoje Jelincic
Maja Jurović
Larisa Navojec i Hrvoje Jelinčić


Glazbenik Marko Tolja nedavno je izjavio da je došlo vrijeme da se skrasi, pa je zaprosio svoju djevojku Anu Ivančević nakon gotovo šest godina veze. Svoju ljubav čuva od svjetla reflektora, pa su fotografije sa zagrebačkom manekenkom rijetka pojava, čak i na špici...

Davor Matota
Marko Tolja i zaručnica Ana Ivančević

Glumica Daria Lorenzi u bračnoj je sreći sa svojim suprugom Emilom Flatzom za kojeg se vjenčala 2008. godine. Briga o tri sina ne ostavlja im puno slobodnog vremena, ali uvijek pronađu par sati samo za sebe i šetnju gradom.

Davor Matota
Daria Lorenci Flatz i suprug Emil Flatz

Manekenka Kristina Šalinović i poznati milanski tattoo umjetnik Enrico Migliorati špici donose dašak milanskog glamura. Jedna od najuspješnijih hrvatskih modela po odlasku u "modnu mirovinu" otvorila je frizerski salon stoga ne čudi što je svakih par tjedana na zagrebačkoj špici viđamo s novom frizurom.

Spica / Zagreb 17.02.2018. / foto: Maja Jurovic / Kristina Salinovic i decko Enrico Migliorati
Maja Jurović
Kristina Šalinović i dečko Enrico Migliorati

Linker
16. travanj 2024 19:14