Goran Sebelic / Hanza media
Zaljubljeni kao i prvog dana

Ljubav koja je preživjela sve izazove: Franka Batelić i Vedran Ćorluka ponovno naveliko slave

Nakon što su se upoznali na Zrću, preživjeli vezu na daljinu i sve ostale izazove, Vedran Ćorluka i Franka Batelić vjenčali su se na luksuznom imanju u Istri prije godinu dana na današnji dan. Za prvu godišnjicu braka par si je na društvenim mrežama posvetio nekoliko romantičnih redaka i objavio dosad neviđene fotografije s vjenčanja.

Prošla je već godina dana otkako su se nogometaš Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić vjenčali u njezinoj rodnoj Istri. Nakon obreda u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabete u Balama, slavlje se nastavilo u glamuroznoj atmosferi na luksuznom imanju Meneghetti, gdje su njihovu ljubav slavili obitelj i brojni prijatelji poput kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića i Ivana Perišića.

Kako si poznati vole čestitati rođendane i godišnjice na društvenim mrežama, tako je i Franka na Instagramu za prvu godišnjicu braka objavila nekoliko crno-bijelih fotografija s vjenčanja koje prije nismo vidjeli i Vedranu napisala nekoliko romantičnih rečenica.

"Veks moj, sretna nam prva! Nisam mogla poželjeti imati boljeg suputnika na ovom ludom lunaparku života. Za još puno ovakvih", napisala je Franka ispod nekoliko fotografija s vjenčanja.

Vedran joj je u istom tonu uzvratio: "Prije godinu dana...Sretna ti godišnjica bejbs! Voli te Veks", napisao je nogometaš ispod iste fotografije koju je Franka objavila na svojem profilu.

Njihova ljubav počela se rađati prije sedam godina na Zrću, gdje su ih fotografi uhvatili kako se zaljubljeno gledaju, no Franka tada nije željela komentirati svog novog odabranika. Tada je samo rekla da je sretna i zaljubljena, a Vedran je kasnije u jednom intervjuu rekao kako je u Franki pronašao sve što je ikad želio.

Neko vrijeme su bili u vezi na daljinu jer je Vedran igrao za moskovski Lokomotiv, no Franki nije bilo teško stalno putovati iz Zagreba u Moskvu te natrag. Ona je njega bodrila na utakmicama, a on nju, doduše na daljinu, dok je pjevala na Euroviziji. Njihova ljubav preživjela je sve izazove te je logičan korak bio da je dovedu na višu razinu.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka s psom Oscarom.

Pripreme za vjenčanje odrađene su u tajnosti te se tek dva mjeseca prije vjenčanja znalo da će ono biti u Istri. Na imanju, koje se proteže na 120 000 četvornih metara, gosti su uživali u istarskim specijalitetima, a među njima bili su i pjevač Toni Cetinski koji ih je zabavljao na pozornici.

Franka je za jednu od najvažnijih prigoda u svom životu odabrala čak tri haljine. Prvo je zablistala na partyju prije vjenčanja u predivnom kombinezonu koji je za nju kreirao poznati dvojac eNVy Room. Za Vedrana se vjenčala u raskošnoj vjenčanici dizajnerice Caroline Herrere pa se nakon ponoći presvukla u vjenčanicu koju je također kreirao eNVy Room.

Bale, 210718.
Pjevacica Franka Batelic i nogometas Vedran Corluka izmijenili su danas vjencane zavjete u crkvi sv. Petra u malom istarskom gradu Bale.
Na fotografiji: Vedran Corluka i Franka Batelic.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanješić / Hanza Media

Bale, 210718.
Pjevacica Franka Batelic i nogometas Vedran Corluka izmijenili su danas vjencane zavjete u crkvi sv. Petra u malom istarskom gradu Bale.
Na fotografiji: Vedran Corluka i Franka Batelic.
Foto: Goran Sebelic  / CROPIX
Goran Šebelić / Hanza Media
O bajnom vjenčanju pričalo se mjesecima...

Linker
19. travanj 2024 04:32