U društvu dečka Danijela

Lucija Lugomer na špici bez konkurencije

Kad se izlazi s dečkom, mala crvena haljinica je adut koji uvijek pali, a u Luciju Lugomer u crvenoj haljinici i mrežastim čarapama gledao je i dečko Danijel, ali i cijela špica

Lucija Lugomer, prvi hrvatski plus size model, u posljednje vrijeme, povjerila nam je, niže angažman za angažmanom u svijetu mode i ljepote, stoga ju je teško uhvatiti na zagrebačkoj špici. No, naš ju je fotograf snimio u najdražem društvu, a to je društvo izabranika njezina srca, Danijela Grlića. Vlasnik franšize Sushi by A’s za Hrvatsku svoju je dragu ljetos i zaprosio, i to na odmoru u Dubrovniku, a Lucija pred tisućama svojih pratitelja na društvenim mrežama nije krila sreću i ushit koji su pratili taj romantični trenutak.

Da još žive romantiku, Lucija i Danijel pokazuju gdje god se zajedno pojave, a Lucija je k tome uvijek i dotjerana u duhu romantike, besprijekorno našminkana i baš zbog nje ovaj je par nemoguće ne primijetiti.

Suncem okupanom špicom par je prošetao zagrljen, a Lucija je privukla nebrojene poglene zbog haljine u boji ljubavi koja je apsolutni hit ove jeseni, a koju je kombinirala uz mrežaste čarape i vrlo trendi crne kožnate tenisice s debelom bijelom platformom. Na leđima je nosila elegantni ruksak, na usnama jarko crveni ruž, a i kosu je lijepo osvježila pramenovima boje meda.

Spica / Zagreb 30.09.2017. / foto: Davor Matota / Lucija Lugomer

Spica / Zagreb 30.09.2017. / foto: Davor Matota / Lucija Lugomer i decko Danijel Grlic
Davor Matota

Linker
24. travanj 2024 22:22