Lucija Lugomer i Danijel Grlić
 Davor Matota
prva bračna godina

Lucija Lugomer suprugu: 'I kad ne uskladimo outfite znamo koliko smo usklađeni u životu'

Lucija Lugomer, naš prvi plus-size model, prije točno godinu dana udala se za poduzetnika Danijela Grlića, u zagrebačkoj crkvi Sv. Blaža u kojoj su se vjenčali i njezini roditelji. Suprugu je prvu godišnjicu braka čestitala javno, uz tople riječi.

'Znaš da nam ne trebaju tone cvijeća koje ćemo po/do-kazivati drugim ljudima kako bi dobivali tuđe hvalospjeve, jednostavno nismo ti ljudi. Mi smo našli svoje ideale i guramo svoje snove najbolje što znamo s dosadašnjim godinama, odgojem koji nam je dan i iskustvom kojeg imamo. Što ja ne znam - ti znaš. Što ti ne znaš - ja znam. Što ne znamo - naučit ćemo. Hvala ti za ravnopravan stisak ruke, hvala ti za svaki nježan dodir, za svaki skok u pomoć i pogled koji mi govori više od tisuću riječi', tople su riječi koji je Lucija Lugomer putem svog Instagram profila uputila svom suprugu Danijelu Grliću.

Potom je nastavila: 'Neka nam ova, toliko posebna, 1. godišnjica braka bude ulazak u nove početke. I kad ne uskladimo outfite znamo koliko smo usklađeni u životu'.

Lucija je na svoj najsretniji dan blistala u vjenčanici od 30 metara ruskog bijelog satena, s detaljima od kristalne čipke ukrašene perlama, koja je naglasila njezinu figuru koja ju je i proslavila. Nosila je potpis Ivane Bilić, vlasnice hrvatskog brenda Royal Bride.

Vedran Peteh
Lucija i Danijel upravo vjenčani

Linker
20. travanj 2024 05:30