Profimedia, UPPA News
OBITELJ UVIJEK UZ NJEGA

Luka Modrić objavio fotografiju svoje najveće podrške: 9-mjesečna kći Sofia je najslađa navijačica

Iako bi mu sada već u fokusu trebala biti samo nogometna utakmica u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji, Luki Modriću, kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije, misli bježe na one koji su mu najveća podrška.

Nakon što su hrvatski nogometni reprezentativci osigurali odlazak u četvrtfinale, gdje će u subotu odmjeriti snage s domaćinom Rusijom, svi su u pripremama za utakmicu koja bi nas mogla odvesti u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva. Ipak, Luki Modriću misli bježe na njegove najdraže koji su mu zapravo najveća motivacija i najveća podrška na svakoj utakmici koju igra - bez obzira na to bodre li ga s tribina ili ispred malih ekrana. Kapetan nogometne reprezentacije naglasio je to novom fotografijom na svojem Instagram profilu: u crveno-bijelim dresovima s njegovim brojem deset pozirali su njegova supruga Vanja, sin Ivano te kćeri Ema i Sofia.

S obzirom na to da Sofia još nema niti godinu dana još nije gledala tatu kako igra s tribina, ali njezin izostanak nadoknađuju brat i sestra koji su utakmicu protiv Danske s tribina pratili u društvu djeda i bake, Stipe i Radojke Modrić.

Soccer Football - World Cup - Round of 16 - Croatia vs Denmark - Nizhny Novgorod Stadium, Nizhny Novgorod, Russia - July 1, 2018  Croatia's Luka Modric celebrates after the match  REUTERS/Jason Cairnduff
REUTERS
Luka Modrić u zagrljaju oca koji na ramenima nosi malenu Emu

Da su mu oni najvažniji jasno je nakon svake utakmice kada pogledom traži njih na tribini i dovodi ih na teren kako bi zajedno s njim proslavili još jednu pobjedu - a ništa drugačije nije bilo niti nakon teškog dvoboja s Danskom. Zagrljajima i poljupcima slavio je Luka Modrić s Emom i Ivanom, koji su uz njega bili i kada je s klubom Real Madrid ušao u povijest osvojivši 13. put Ligu prvaka.

Linker
19. travanj 2024 21:19