Getty Images
Ljubav cvjeta

Luka Modrić oduševio divnom posvetom: 'Sretan rođendan ženi mog života'

Skromni i samozatajni Luka Modrić ne daje puno izjava, ali zato na društvenim mrežama ipak voli isticati koliko mu znači njegova obitelj - supruga Vanja, sin Ivano te kćeri Ema i Sofia. Kao pravi romantik, na Instagramu je supruzi čestitao rođendan, a njegove riječi oduševile su i njegove pratitelje pa je već prikupio više od 400 tisuća lajkova.

Luka Modrić (33), kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i najbolji prošlogodišnji nogometaša svijeta, već je puno puta izjavio kako mu je obitelj najveća podrška, a izljeve nježnosti ne ustručava se iskazati ni preko društvenih mreža. Tako je na svom Instagram profilu uz romantičnu sliku i poruku čestitao 38. rođendan svojoj supruzi Vanji.

"Sretan rođendan ženi mog života! Volim te!", poručio je Luka supruzi uz fotografiju na kojoj njih dvoje zagrljeno poziraju na Španjolskom trgu u Rimu, a Vanja u ruci drži tri predivne ruže koje joj je darovao.

"Obitelj mi je najvažnija jer su uvijek uz mene i u onim najtežim trenucima i njima se najviše zahvaljujem", poručio je Luka kada je u prosincu prošle godine primao nagradu za sportaša godine, koju svake godine izabranima dodjeljuju Sportske novosti. U braku s Vanjom ima 9-godišnjeg sina Ivana te kćeri Emu (6) i Sofiju (1).

Ljubavna priča Luke i Vanje seže u daleku 2004. godinu. Upoznali su se u kafiću na zagrebačkim Ravnicama, kada je Luka imao samo 19 godina, a Vanja 24. Njegova pet godina starija supruga tada je radila u Mamićevoj agenciji pa je igrom slučaja s Lukom telefonski razgovarala i to tri sata. Zaljubila se u njega, kako je rekla, zbog njegove jednostavnosti, skromnosti i samozatajnosti, što se kod njega itekako vidi.

Iako Luka iza sebe ima brojne nogometne uspjehe, među kojima je i srebro koje je lani ugrabio na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji s hrvatskom nogometnom reprezentacijom, često govori kako mu je najveći uspjeh upravo njegova obitelj, a Vanja osoba bez koje ne bi uspio sve to ostvariti. Uz brigu o troje djece, upravo za Vanju kažu kako ima ključnu ulogu u njegovoj karijeri jer Luka ne donosi životne odluke bez nje, a uz to i snima sve njegove utakmice koje nakon toga zajedno analiziraju.

11.06.2011.,Zagreb - Luka i Vanja Modric vjencali su se u  crkvi Gospe Lurdske
Photo: Robert Anic/PIXSELL
Robert Anić / PIXSELL

Od 2006. Vanja i Luka žive zajedno, a vjenčali su se čak dva puta - prvi put u tajnosti 2010. kod matičara te godinu dana nakon u crkvi. Na ovom drugom vjenčanju bilo je puno njegovih kolega nogometaša poput Eduarda da Silve, Vedrana Ćorluke, Stipe Pletikose, Boška Balabana i drugih. Vanja je već bila trudna sa sinom Ivanom kad je uplovila u brak s Lukom, a 2013. su dobili i kćer Emu, dok im je najmlađa Sofija stigla u listopadu 2017. Iako par živi u Španjolskoj otkako je Luka 2012. potpisao ugovor s Real Madridom, Vanja je njihovo troje djece rodila u Zagrebu, gdje su prije dvije godine kupili i kuću na Pantovčaku.

Linker
23. travanj 2024 13:13