Luka Nižetić
 Ružica Gami
Na okupu

Luka Nižetić zatvorio restoran, pokazao svoje najdraže ljude i pitao: 'Na koga sam?'

Roditelji našeg popularnog glazbenika velika su mu podrška u svemu što radi, a sada na kraju ljeta okupili su se da bi uživali zajedno, a Luka je jednim pitanjem zaintrigirao pratitelje.

Poznati pjevač i uspješan ugostitelj uživa već mjesecima na svom omiljenom otoku, a čini se da za Luku Nižetića ljeto još uvijek traje. Kraj rujna Luka provodi s najdražim mu ljudima - roditeljima. Jednom zajedničkom fotografijom raznježio je svoje prijatelje i pratitelje.

"Na koga sam? Na Mila ili na Tamaru?", pitao je ponosni sin Nižetić pozirajući uz svoje vedre i lijepe roditelje. Dok mu je većina ljudi kazala da liči na oca Mila, dio njih se priklonio Tamarinoj strani. No bilo je i onih koji misle da je pjevač 'uzeo najljepše od matere i ćaće'.

View this post on Instagram

Na koga sam? Na Mila ili na Tamaru?

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic) on

Luka je nedavno objavio kako su priveli najizazovniju sezonu uspješnom kraju, te se zahvalio osoblju svog restorana Fabrika, kojem se ove sezone u potpunosti mogao posvetiti budući da su svi koncerti ovog ljeta bili otkazani.

'Zaželjeli smo ih se svi jer smo ih zadnji put vidjeli za Božić'.

Luka se od lipnja nalazi u Komiži, a kako je otkrio u nedavnom razgovoru za Gloria.hr i on i cijela uža obitelj jedva su čekali dolazak sestre Petre s obitelji iz Kalifornije. Najviše su iščekivali malenog Jozu.

Obitelj na okupu

"Zaželjeli smo ih se svi jer smo ih zadnji put vidjeli za Božić... Jozo je predivan, toliko razigrano dijete koje se stalno smije, strpljiv i miran bez obzira na to što ga svi navlače, kao da zna da ga svi želimo imati za sebe barem na pet minuta. Jedva ga čekam voditi na plažu, naučiti ga plivanju, graditi dvorce u pijesku, da se zaprlja slajom, predstaviti ga cilom mistu. Još je mali, pomalo priča nekim svojim jezikom, ali sve upija kao spužva", ispričao je ljetos Luka.

Moji dragi roditelji upoznali su se prije tocno 40 godina! Danas je veliki dan! To je tako lijepo! Zivila ljubav! <3

Objavljuje Luka Nižetić u Ponedjeljak, 11. ožujka 2013.

Ovog puta Nižetići su se okupili u Brnazama kod Sinja, odnosno u kući Petrinog supruga Frane Mastelića, vidljivo je iz Lukinih storyja na Instagramu. Tamo cijela obitelj uživa u zajednički provedenim trenucima, što je Luka i ovjekovječio za Instagram.

Nije tajna da i Petra i Luka imaju bliski odnos s roditeljima, na čiji su modni izričaj i ljubav iznimno ponosni. Tako je pjevač još 2013. podijelio fotografiju na kojoj su njegovi roditelji mladi. "Moji dragi roditelji upoznali su se prije točno 40 godina! Danas je veliki dan! To je tako lijepo! Živila ljubav!", napisao je tada Luka.

Pročitajte i:

Luka Nižetić uživa na Visu: 'Jedva ga čekam voditi na plažu, naučiti ga plivanju, predstaviti ga cilom mistu'

Luka Nižetić konačno zagrlio najdražeg gosta: 'Ne mogu od sreće disat'

Luka Nižetić kao ugostitelj: 'Sezona neće biti kao prijašnje, opstat će samo najkvalitetniji'

Veseli komadi iz nove kolekcije domaćeg brenda idealni su za bezbrižno ljeto: Obožava ih i Luka Nižetić

Linker
19. travanj 2024 06:53