Instagram
Jel' to zbog leptirića?

Ma tko to još radi ovako... Nataša Janjić upravo otkrila kako joj je u novoj vezi?!

Splitska glumica sa zagrebačkom adresom ne krije da joj je jedna osoba u posljednje vrijeme iznimno prirasla srcu, a sve manje i krije da se u njegovu društvu najbolje zabavlja.

Glumica Nataša Janjić i Pero Mrnarević , naočit 40-godišnjak iz Dubrovnika, dizajner i akademski slikar postaju, sve je jasnije, nerazdvojni. Vidjeti ih se može u šetnjama samim središtem Zagreba, u dobrom, gotovo prisnom raspoloženju. Naravno da je ta njihova međusobna dobra energija odmah pokrenula šuškanja da su u vezi, a par to niti javno potvrđuje, niti demantira.

No, da njihova bliskost nije prijateljski bezazlena, Nataša je ponovo potvrdila jednom Instagram objavom: fotografijom na kojoj joj Pero Mrnarević veže cipele!

'Gentleman: muškarac na usluzi ženi s osmijehom', uz hashtagove: #podokupacijskomcizmom #zaemancipacijumuskaraca #slabijispolsmudima, napisala je glumica pokraj fotografije. Odmah se na ovu objavu oglasila Natašina prijateljica i kolegica Ana Gruica, ali i prijatelj i kolega Slavko Sobin koji su ostavili srce, odnosno 'smajlića'.

Nataša je ljetos prekinula vezu s produkt dizajnerom Samirom Šećerkadićem s kojim je bila godinu dana. Malo po malo, njezino je srce osvajao Pero Mrnarević, a do koje je točke stiglo njihovo druženje, već se polako vidi iz ove Natašine objave...

Gentleman: muskarac na usluzi zeni s osmijehom. #podokupacijskomcizmom #zaemancipacijumuskaraca #slabijispolsmudima

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Linker
22. travanj 2024 10:58