Ana Mihalić
zvijezda naslovnice

Maja Šuput: Danima sam se 'čupala' iz emotivnih kriza

Na novogodišnjoj naslovnici Glorije zablistala je pjevačica Maja Šuput koja nam je otkrila zašto je ovo bila njezina godina!

Zagrebačkoj pjevačici Maji Šuput ovo je bila jedna od turbulentnijih godina. Poslovno bi ju, kaže, ponovila stoput, a privatno - u određenoj mjeri. Nastupala je intenzivno kao i lani (čak i sa slomljenom nogom), u Dubaiju je snimila visokobudžetni spot za pjesmu “Ilegalno“ te je osnovala brend Majushka i na internetu počela prodavati mikrofone, šilterice i rokovnike. Osim toga, postala je jedno od zaštitnih lica kolekcije Moschino [tv] H&M, njeno lice je na ambalaži Kiss Kita - novog ruža parfumerija Douglas, krenula je u biznis s kućicom na zagrebačkom Adventu te bila među članicama žirija u showu Supertalent na Novoj TV. Početkom godine zaručila se za pulskog biznismena Nenada Tatarinova (35), no s dolaskom jeseni zaredale su - tragedije.

Najprije je u rujnu na proslavi 39. rođendana slomila desnu nogu, s koje je tek nedavno skinula gips, a nedugo nakon toga je preminuo njezin otac, poznati estradni menadžer Boris Šuput.

- Teško sam to podnijela i danima sam se “čupala” iz emotivnih kriza. U život su me vratili nastupi, na koje su me zbog slomljene noge nosili zaručnik i tjelesni čuvar. Osam tjedana sam pjevala sjedećki, a najveći kompliment mi je to što nitko nije želio da otkažem nastup jer su vjerovali da ću ih i bez skakanja zabaviti - govori Maja, dodajući da sasvim neskromno smatra kako je prvu novogodišnju naslovnicu Glorije itekako zaslužila, a usput nam otkrila i privatne planove s prvim danima 2019.!

Linker
20. travanj 2024 06:46