Instagram
NAKON NEKOLIKO MJESECI LJUBAVI

Maja Šuput i Nenad Tatarinov dva su mjeseca skrivali najveću sreću

Nakon nekoliko mjeseci romanse, koju su često slavili putovanjima, zagrebačka pjevačica otkrila je da je svom dragom na Maldivima rekla 'da'

Pjevačica Maja Šuput (38) i njezin odabranik Nenad Tatarinov (34) u velikim su planovima za vjenčanje, kako je Zagrepčanka otkrila na svojem Instagram profilu. Naime, 38-godišnja pjevačica objavila je fotografiju s njihovog puta na Maldive i otkrila da su se u tom "raju na zemlji" zaručili nakon nekoliko mjeseci ljubavi. Maja je 11. siječnja ove godine svojem dečku rekla "da" pa je sada u slatkim pripremama vjenčanja za hotelskog menadžera.

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Iako su u vezi od ovog ljeta, poznaju se već dvije godine, otkako je Maja Šuput prvi put spavala u hotelu D-Resort Šibenik, gdje je on bio generalni direktor.

- Šibenik mi je idealna baza jer su blizu Zadar i Split, a kad sam čula da je ondje otvoren atraktivan novi hotel, brže-bolje sam rezervirala sobu - prisjeća se pjevačica, koju je Tatarinov, inače Puljanin ruskih korijena, osobno dočekao kao VIP gošću. Maji Šuput ondje se toliko svidjelo da je došla i sljedeće godine, pa i ovo ljeto - kad je napokon "kapitulirala" pred mladim direktorom.

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

- Nenad me pozvao na hotelsku zabavu, a kako baš te srpanjske večeri nisam nastupala, došla sam s prijateljicom. Razgovor između Nenada i mene krenuo je u malo osobnijem smjeru, s vremenom se odnos gošća-direktor počeo gubiti, a mi smo postajali topliji i prisniji. Bio je to rezultat intenzivnog druženja i uživanja u zajedničkim trenucima. Toliko smo se zbližili da mi je Šibenik postao baza iz koje sam putovala na koncerte, a Nenad me pratio kad god je mogao - otkrila je Maja ekskluzivno za magazin Gloria u studenome prošle godine i dodatala kako je "godinama bila sama jer je jako izbriljiva kada su muškarci u pitanju.

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

- Volim energične, lijepo odjevene i dotjerane muškarce - takozvane "košuljaše". One koji mirišu, pristojni su i ne psuju, džentlmene, biznismene, svjetske putnike, ljubitelje glazbe… Znala sam što želim i sad sam to pronašla. Nenad me privukao i zato što je vrlo slobodan u izražavanju emocija. Neki ljudi igraju igrice i ne žele otvoriti karte, a on je vrlo topao i odmah mi je rekao što osjeća. Pritom je ostvaren na svim poljima pa ne mora glumatati - pjevačica nije prestajala nabrajati sve njegove kvalitete zbog kojih se i pristala udati za njega.

Maja Jurović / Hanza Media
Poljupci prije izlaska na pozornicu na koncertu zaklade Želim život

Linker
24. travanj 2024 10:58