Instagram
Saznala nakon godinu dana veze

Maja Šuput ostala je u šoku kad je o dečku otkrila nešto što prije nije znala

Iako golupčići na estradnom nebu nisu još služeno izgovorili sudbonosno 'da', već mjesecima žive kao da su na medenom mjesecu.

Iako golupčići na estradnom nebu nisu još služeno izgovorili sudbonosno 'da', već mjesecima žive kao da su na medenom mjesecu.

Maja Šuput (38) i njezin odabranik Nenad Tatarinov (34) u velikim su planovima za zajednički život, a zaljubljeni par od romantičnih zaruka na Maldivima ne odvaja se jedno od drugoga. Ipak, neke činjenice o svom zaručniku poznata je pjevačica doznala tek prije nekoliko dana.

'Moj kapetan. Kad mu nađeš dokument za koji ne znaš', kliknula je pjevačica od sreće kad je shvatila da se sa svojim voljenim može otisnuti na more i biti sigurna u njegovim kapetanskim rukama jer ima dozvolu za voditelja brodice.


Moj kapetan

Pjevačica je 11. siječnja ove godine svojem dečku rekla zaručničko "da" a sada, kada nađe rupu u svom rasporedu bit će u slatkim pripremama vjenčanja za hotelskog menadžera i poduzetnika.

'Volim energične, lijepo odjevene i dotjerane muškarce - takozvane "košuljaše". One koji mirišu, pristojni su i ne psuju, džentlmene, biznismene, svjetske putnike, ljubitelje glazbe… Znala sam što želim i sad sam to pronašla. Nenad me privukao i zato što je vrlo slobodan u izražavanju emocija. Neki ljudi igraju igrice i ne žele otvoriti karte, a on je vrlo topao i odmah mi je rekao što osjeća. Pritom je ostvaren na svim poljima pa ne mora glumatati', pjevačica nije prestajala nabrajati sve njegove kvalitete zbog kojih se i pristala udati za njega.

'Ovo je slika s našeg prvog putovanja. Tada smo još krili da smo zaljubljeni. Ovo je i prva i posljednja slika na kojoj nismo zagrljeni. Jer se pravimo pred ljudima da smo prijatelji. Tada si mi se sviđao. Danas te volim. Sjedeći na tom dvosjedu nisam ni sanjala da ću za par mjeseci biti zaručena za tebe , danas sam presretna buduća žena. Tada sam mislila da smo na nekom zabavnom putovanju, danas planiram putovanje koje će trajati cijeli život . S tobom. Ti i ja. I presretna sam. Presretna sam i za svaku sijedu koju si dobio od onda. Znam da si ih dobio zbog mene, ali ti stoje prokleto seksi. Želim ih još.', rekla je u svibnju emotivna Maja koja od tada više nikada nije krila činjenicu da je na sedmom nebu.

Ovo je slika sa naseg prvog putovanja .Tada smo jos krili da smo zaljubljeni. Ovo je i prva i posljednja slika na kojoj nismo zagrljeni. Jer se pravimo pred ljudima da smo prijatelji. Tada si mi se svidjao. Danas te volim. Sjedeci na tom dvosjedu nisam ni sanjala da cu za par mjeseci biti zarucena za tebe , danas sam presretna buduca zena. Tada sam mislila da smo na nekom zabavnom putovanju, danas planiram putovanje koje ce trajati cijeli zivot . S tobom. Ti i ja. I presretna sam. Presretna sam i za svaku sijedu koju si dobio od onda. Znam da si ih dobio zbog mene ali ti stoje prokleto sexy. Zelim ih jos. Zelim da budes ovakav covjek zauvijek. Jer si srce i dusa. Zelim da budes zdrav i u energiji. Jer me moras pratiti . Zelim da mi i dalje govoris sto puta na dan da me volis. Jer onda i ja mogu tebi reci isto natrag. Zelim da ti ovaj 35. rodjendan bude najljepsi ikada , jer ti to zasluzujes . Sretan ti rodjendan ljubavi moja, volim te....

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Šesta sezona Supertalenta uskoro će startati na malim ekranima, a jedna od najjačih karika cijelog showa, puni svoje baterije na moru. Nova sezona showa Nove TV na male ekrane ponovo dovodi nepoznate talente koje uz Maju ocjenjuje Martina Tomčić, Davor Bilman i Janko Popović-Volarić.

Linker
26. travanj 2024 10:22