instagram
39.jo je godina tek

Maja Šuput pokazala kako je izgledala kao dijete, ali i veliko iznenađenje zaručnika za rođendan

'Osmijeh je uvijek bio i bit će tu, sve su ostalo samo brojke’ napisala je Maja Šuput pokraj svoje fotografije iz ranog djetinjstva danas, kada slavi 39.rođendan.

Iako ga je dočekala radno, na svadbi u ladanjskom dvorcu Principovac u Iloku, iznenađenja za rođendan Maje Šuput nije nedostajalo. Kada je u ranim jutarnjim satima stigla u svoju hotelsku sobu dočekali su je zlatni baloni, šampanjac i zaručnik Nenad Tatarinov koji je sve to pripremio. Sreće nije nedostajalo na licu zaposlene pjevačice koja je blistala u crnoj haljini.

instagram
instagram
instagram

Upravo je za magazin Gloria Maja ekskluzivno otkrila da je nakon niza godina ponovno pronašla sreću u ljubavi, koja sada već slavi svoju prvu godišnjicu. Četiri godine mlađi Puljanin svoj je život podredio njezinom pa je u stopu prati na koncerte i putovanja. A kada ne putuju poslovno, obilaze egzotične destinacije. Tijekom jedne od njih, na Maldivima u siječnju ove godine dogodila se i prosidba koju su čak dva mjeseca uspjeli čuvati od javnosti. Sada još samo moraju odabrati datum vjenčanja na kojem će, nesumnjivo najveća zvijezda biti upravo kraljica svadbi čiju vjenčanicu njezinih 305 tisuća fanova na Instagramu s nestrpljenjem iščekuje.

Bojan Zibar
Maja i zaručnik u romantičnoj izlasku

Linker
19. travanj 2024 03:26