Doris Pinčić Rogoznica
 Davor Matota
Dan iz snova

Mama na zadatku: Doris Pinčić priprema gozbu, a ima i najslađu pomoć u kuhinji

Glumica i voditeljica Doris Pinčić (30) na vječnu ljubav zaklela pjevaču Borisu Rogoznici (31). Njihov petogodišnji brak okrunila su djeca, najprije sin Donat, a potom i kći Gita, a ovoga vikenda se kod skladne obitelji slavi punom parom.

'Braco slavi, mi mijesimo i mijesimo i mijesimo!', napisala je vrijedna mama koja je cijeli stan okitila brojnim balonima, a u naručju dok razvlači tijesto drži svoju kćerkicu Gitu.

Njezin Donat slavi peti rođendan, a mama Doris pomno priprema delicije za goste. Poznato je da je Doris vrsna kuharica, a usavršavala se kod najboljih. Kako je dugi niz sezona bila voditeljica kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj' uz stručni žiri izbrusila je svoje znanje do savršenstva.

'Dobra sam, nisam loša, iako se još učim. 'Trudim se svoje znanje o kuhanju svakim danom proširiti, a suprugu i sinu najčešće kuham ribu, povrće i ostalu zdravu hranu', rekla je jednom prilikom.

Doris i Boris vjenčali su se u zadarskoj katedrali Sv. Stošije. Doris se tada već bila proslavila glavnom ulogom u seriji 'Larin izbor', pa su na svadbi bili i brojni njezini poznati prijatelji i kolege - Ivan Herceg, Jelena Veljača, Ornela Vištica, Rober Kurbaša i Jagoda Kumrić.

Linker
18. travanj 2024 10:56