Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia
nije naviknuta na to

Manekenki se život okrenuo naglavačke: Tijekom narednih mjeseci vodit će teži život

Jedna od najljepših žena na svijetu Bar Refaeli je proglašena krivom za podnošenje lažnih prijava prihoda dok je živjela u inozemstvu kako bi izbjegla platiti poreze u Izraelu, a od danas je započela izvršavanje kazne društveno korisnog rada.

Izraelska manekenka Bar Refaeli u ponedjeljak je stigla u Centar za osobe s invaliditetom blizu Tel Aviva gdje će odraditi devet mjeseci društveno korisnog rada na koji je osuđena zbog utaje poreza. Refaeli će u centru raditi pet dana u tjednu.

Bar Rafaeli attending the Christian Dior show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2019/2020 in Paris, France on February 26, 2019.,Image: 416181291, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Donedavno je samo šetala po revijama, a sada mora raditi preko tjedna...

I njezina majka Tzipi stigla je jutros u jedini ženski zatvor u zemlji Neveh Tirzi blizu Tel Aviva gdje će odslužiti 16 mjeseci društveno korisnog rada.

U skladu s nagodbom, Bar i Tzipi Refaeli moraju platiti i globu u iznosu od 2,5 milijuna šekela (730.000 dolara).

Tridesetpetogodišnja manekenka nije prijavila milijunske prihode u dolarima tijekom 2009. i 2012. godine. Pred sudom je rekla da tada nije imala prijavljen boravak u Izraelu, no sud je utvrdio drugačije. Njezina je majka, među ostalim lažno uknjižila kćerine stanove pod različitim imenima.

February 21, 2019 - Milan, Italy - MILAN, Italy- February 20 2019: Bar Rafaeli on the street during the Milan Fashion Week.,Image: 426565627, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Mauro Del Signore / Zuma Press / Profimedia
Mauro Del Signore / Zuma Press / Profimedia
Bar je ove godine dobila prinovu u obitelj, ali se suočila i s presudom...

Refaeli je postala poznata 2007. godine kao prva izraelska manekenka koja je krasila naslovnicu časopisa Sports Illustrated.

Poznata je i po vezi s američkim glumcem Leonardom DiCapriom. Par se razdvojio 2011. godine. Bila je suorganizatorica Eurosonga koji je 2019. održan u Tel Avivu.

Nedavno je presudom zaključeno petogodišnje suđenje. Bar Refaeli bila je prvi put uhićena u prosincu 2015. Izraelska manekenka koja je svojedobno bila u vezi s glumcem Leonardom DiCaprijem, izazvala je kontroverzu kada je izbjegla odslužiti dvije godine obveznog vojnog roka tako što se udala za prijatelja svoga oca, a zatim se od njega razvela.

Udane žene i trudnice oslobođene su služenja vojnog roka u Izraelu. Bar Refaeli sada je udana za izraelskog poslovnog čovjeka Adija Ezru i imaju troje djece.

Čitajte i:

Paprena kazna: Bar Rafaeli osuđena je za utaju poreza, a njena mama prošla je još gore

Ljepotica u problemima: Ona će se izvući iz zatvorske kazne, a mama joj je izvukla deblji kraj

Otputovali u Pariz: Financijski problemi ne mogu ništa ovom slavnom paru

Linker
18. travanj 2024 13:07