Reuters
AUSTRALSKA GLUMICA

Margot Robbie skrivala trudnoću još na svojem tajnom vjenčanju

Nakon što su se krajem prošle godine vjenčali na tajnoj ceremoniji u Australiji, glumica Margot Robbie i njezin suprug, redatelj Tom Ackerley, nastavili su u istom tonu - uspješno su sakrili da očekuju prvo dijete.

Australski magazin NW objavio je da će slavni par prvi put postati roditelji, za što znaju već neko vrijeme. Glumica je navodno bila trudna na vjenčanju u prosincu prošle godine. Njezin prijatelj, koji je sve otkrio australskom magazinu, izjavio je kako svakog dana očekuje i njezinu potvrdu. Nakon tajnog vjenčanja, koje je potvrdila objavom na Instagramu, par je neko vrijeme uživao u "medenom mjesecu" u njezinoj rodnoj Australiji, a uskoro nakon što su razmijenili zavjete spasili su psića iz azila s kojim uživaju - i, čini se, iščekuju rođenje prvog djeteta.

Objavu dijeli @margotrobbie

Our little rescue pup, Boo Radley

Objavu dijeli @margotrobbie

Tako će se Margot Robbie pridružiti zvijezdama koje očekuju prinove ove godine i krenuti u širenje obitelji: 26-godišnja Australka nikada nije skrivala da želi mnogo djece.

- Odrasla sam u obitelji s četvero djece pa mi se to čini idealnim brojem - izjavila je u jednom intervjuu Margot Robbie, koja i dalje neumorno snima. Do nedavno je svakodnevno bila na setu biografskog filma "I Tonya" u kojem je utjelovila bivšu američku klizačicu Tonyju Harding, a trenutačno posuđuje glas animiranom liku u adaptaciji priče "Petar Zecimir".

Linker
10. travanj 2024 03:40