Privatni album
Najslađa peteročlana obitelj

Marijana Mikulić: Upoznajte našeg Jakova

S prvim danom listopada, hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica Marijana Mikulić na svijet je donijela svoje treće dijete, Jakova. Njezina je obitelj tog dana postala peteročlana, a po prvi put je samo za Gloria.hr predstavila najmlađeg člana, Jakova, oko kojeg svi uzbuđeno trepere.

Glumica Marijana Mikulić ne krije da je beba Jakov u njezin obiteljski dom unijela veliku sreću - suprug Josip Mikulić (39), profesor i pročelnik katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i njihovi sinovi, devetogodišnji Ivan i petogodišnji Andrija, svaki slobodan trenutak provode uz mališana, i u kući i u šetnjama, te joj u svemu pomažu.

'Divno je opet imati bebu kod kuće, Jakov je naš slatki mali medo, puno spava i jede. Ali kad krene plač, frekvencija se diže od nula do milijun u sekundi. Jako, jako glasno daje do znanja da nešto treba!', otkrila je glumica o svom mezimcu. Naglasila je i da je njezin najstariji sin Ivan 'veliki ponosni brat koji ga stalno želi držati, redovito pomaže kod kupanja, uvijek je pri ruci kad treba nešto dodati i na njemu se vidi da baš uživa uz novog člana obitelji', povjerila nam je Marijana.

'Mlađi sin Andrija je s druge strane prilično ljubomoran, ipak je on mamina maza pa se boji za svoj položaj. Ali zato kad god mogu, odvojim vrijeme samo za njega, pa crtamo, plešemo odnosno radimo sve ono čemu smo se i prije zajedno veselili. Kad stignem, skuham mu ili ispečem neko omiljeno jelo, a to su najčešće pizza ili puding', otkriva sretna glumica.

Naglasila je da ipak nije lako manevrirati između školarca, vrtićarca i novorođene bebe, pogotovo bez pomoći baka-servisa, ali se i ona i suprug trude da nitko ne bude zapostavljen. 'Zapostavljeni smo malčice jedino nas dvoje i naš brak, ali i to će, sigurna sam, sjesti na svoje mjesto čim se malo uhodamo', rekla je Marijana uz široki osmijeh.

Privatni album

Privatni album
Ivan, Andrija i Jakov.

Privatni album

Linker
13. travanj 2024 08:20