Marko Tolja i zaručnica Ana Ivančević
 Davor Matota
Čestitamo!

Marko Tolja dočekao dan koji je tako nestrpljivo čekao: 'Mama i dečko su super!'

Nakon što su prošle godine svoju vezu dugu sedam godina okrunili brakom, glazbenik i bivša manekenka na zadnji dan veljače postali su ponosni roditelji.

Pjevač Marko Tolja (34) i njegova supruga Ana (33) postali su roditelji zdravog dječaka. Ana je rodila u zagrebačkoj bolnici njihovo prvo dijete. 'Čekamo sina, no još mu nismo odabrali ime. Željeli bismo da bude kratko, ali odlučit ćemo kad se beba rodi. Jedva čekam taj trenutak i želim biti na porođaju', otkrio je Marko ekskluzivno za Gloriju prije mjesec dana, a danas mu se želja i ostvarila.

'Mama i dečko su super! i Zahvaljujem svima na lijepim željama, čestitkama i što mislite na nas, ali za sada bismo voljeli ove divne trenutke zadržati za sebe, a kad dođe vrijeme za to, sigurno ćemo i sa vama podijeliti svoju sreću', istaknuo je presretni otac.

Sa zagrebačka ekonomisticom i bivšom manekenkom se vjenčao u tajnosti prošlog srpnja, a sretnu vijest tada je otkrio dizajnerski dvojac eNVy Room čiju je romantičnu haljinu Ana nosila. Vjenčanje je održano u crkvi Sv. Antuna u Kršanu pred stotinjak gostiju. Romantični glazbenik pjesmu 'Sve što nisam ja' koju je izveo na Zagrebačkom festivalu posvetio je trudnoj supruzi koja je u poodmakloj trudnoći snimala i spot. 'Kada ti se u kratkom razdoblju dogodi toliko lijepih stvari u životu, jednostavno ti inspiracija dođe i bez da je posebno tražiš', rekao je tada riječki glazbenik. Osim sreće na privatnom planu, Marko Tolja uživa u lijepim trenucima i na poslovnom planu. Njegova pjesma „Tišina“, za koju potpisuje i glazbu i stihove, nominirana je za Porin 2019. godine u čak 4 kategorije – najbolja muška vokalna izvedba, najbolja produkcija, najbolja snimka i najbolji aranžman; a pjesma „Zaplesale su sjene“ nominirana je u kategoriji za najbolji aranžman.

Davor Matota
Marko Tolja i zaručnica Ana Ivančević

Linker
08. travanj 2024 13:23