HRTi screen
Svi su se smijali

Matanić iznenadio govoreći o svojoj ovisnosti, a Mazurkijević svojom teorijom o pravljenju djece

Novi Danielini gosti bili su pjevačica Ivanka Mazurkijević i redatelj Dalibor Matanić! Saznali smo tako da je Ivanka sudjelovala u Baršunastoj revoluciji i "dobila po tamburi", dok je Dalibor otkrio s kojom se ovisnošću borio u mladosti.

Da je Daniela Trbović jedna od najzabavnijih i najtalentiranijih voditeljica na televiziji, sigurno bi se većina složila. Dokazala je to i ovog puta kad je u svojoj posljednjoj emisiji "5.com s Danielom" koja se, logično, prikazuje petkom, ugostila redatelja Dalibora Matanića i pjevačicu Stampeda Ivanku Mazurkijević.

Duhovita i direktna pitanja upućena gostima, Daniela je samo "sipala iz rukava" i još jednom briljirala izvlačeći sočne detalje iz privatnog života ovih dviju javnih osoba.

No, ovoga puta nije samo "britka na jeziku - Daniela", bila duhovita. Bili su to itekako i njezini gosti.

Matanić je tako zaprijetio Danieli da ga ne gleda duže u oči jer on telepatski oplođuje kad mu je "spustila" da ima već dovoljno djece kazavši "naradio si se za sve nas".


Priznao ovisnost

Iako je bio uzoran đak, pa čak i predsjednik razreda (a znate kako se ta titula nekad cijenila), naš proslavljeni redatelj koji je u braku s glumicom Helenom Minić Matanić, puno je markirao s nastave i otkrio kako je bio ovisan o kocki.

"Mati i stari mislili su da se drogiram jer sam im otimao pare, a onda kad su shvatili da otimam pare jer kockam rekli su - ma kockaj, tko te šiša. Ali stao sam na vrijeme." ispričao je.

rijeka 01.02.2020
rijeka europska prijestolnica kulture
na slici dalibor matanic
foto vedran peteh
Vedran Peteh

S druge, pak, strane, Ivanka Mazurkijević ispričala je kako je njezina majka bila zabrinuta kad je ona odlazila od kuće. Razlog tome nije bio strah, nego njezin modni ukus, koji nikako nije sjedao njenoj majci.

Osim što je otkrila da je sudjelovala u Baršunastoj revoluciji 1989. godine kad je kao srednjoškolka bila u Pragu, Ivanka je ispričala i kako je u mladosti skvotala dok je živjela u Njemačkoj.

"Bilo je lijepo živjeti besplatno u centru Berlina, osim kad se tuširaš pa te malo strese struja ili piješ kavu na balkonu, a onda balkon padne", ispričala je supruga Damira Martinovića - Mrleta iz riječkog sastava Let 3 i otkrila kako je do njihovog upoznavanja došlo na velikogoričkoj pozornici.

"Mrle je imao Adamov kostim kad smo se upoznali, a umjesto lista imao je sliku Jadranke Kosor. Nije ga bilo ugodno vidjeti tako, ali ljubav je čudna..." ispričala je pjevačica.

damir martinovic mrle i ivanka mazurkijevic rijeka 04112019 fotografija ivan posavec
Ivan Posavec

Bio mi je zadnji vlak!

Zasigurno najveći smijeh izazvala je pjevačica kad je Daniela započela "prčkati" po intimi svojih sugovornika. Prvo se voditeljica prisjetila kako je Matanićeva supruga Helena rekla da više nikada neće snimati s njim jer svaki puta ostane trudna, a onda se okrenula Ivanki koju je priupitala o "tvrdoj kohabitaciji" između nje i Mrleta i koliko im je vremena trebalo da se usklade s obzirom na to da su oboje, kad su se upoznali, bili zreli ljudi.

"On je meni bio zadnji vlak! Ma što zadnji vlak - zadnji vagon, zadnji prozor, već je vlak iš'o. Moram priznati, on je mene samo pogledao na izlazu iz Scene Gorica i onda... Ne znam. Svi misle da se djeca prave onako..." "Kako se djeca prave?", upitala ju je voditeljica. "Pogledom!" odgovorila je Ivanka i nasmijala sve u studiju.

Jedan od zanimljiviji trenutaka emisije bila je igra asocijacije. Na Danijelinu asocijaciju - šest Šveđanki s benzinske pumpe - Matanić je bez razmišljanja "ispljunuo" - pornić, dok je Ivanka na njeno - ujutro ili navečer - odgovorila - ujutro - a na pitanje - što - odgovorila - brzo, i nasmijala i voditeljicu, i Dalibora i publiku.

HRTi screen

Dotaknuli su se gosti svojih posljednjih i novih projekata, odrastanja u Velikoj Gorici, života u Rijeci, glumi, snimanju, mladosti, studiju...

No, da vam ne bismo otkrili baš sve highlighte ovog zanimljivog televizijskog talk showa, možete ih pogledati na HRTi servisu.

Linker
05. travanj 2024 10:44