Mate Rimac s djevojkom Katarinom Lovrić
 Marko Todorov / Hanza Media
spontano slavlje

Mate Rimac na korak do oltara: Na ovaj korak u vezi su čekali dugih petnaest godina!

Poduzetnik i inovator koji je svojim elektro jurilicama od gotovo 2000 konja osvojio svijet, nakon 15 godina poznanstva i pet godina romantične veze zaprosio je svoju djevojku Katarinu Lovrić, a vijest je razveselila njegove suradnike, obitelj i prijatelje...

"Tek smo se nedavno upoznali, pa nam je trebalo malo vremena. Kakav spontani tulum smo imali, sve vas volim. Siguran sam da će godine koje dolaze biti čak i uzbudljivije od onih koje smo zajedno prošli", napisao je Mate Rimac pokraj objave u kojoj je otkrio da odabranica njegovog srca Katarina Lovrić nosi zaručnički prsten.

Mate Rimac/Facebook

Sarkastična primjedba odnosi se na fotografiju iz 2005. gdje je Mate u zagrljaju s Katarinom, a kraj nje je stavio fotografiju iz 2020. gdje Katarina pozira sa zaručničkim prstenom. Na pitanje svih pitanja morala je strpljivo čekati...

Poznati poduzetnik u sretnoj je romantičnoj vezi s Katarinom Lovrić zadnjih pet godina. Oboje su iz Livna i poznaju se još iz djetinjstva.

Facebook/Mate Rimac

Njihove šetnje zagrebačkom špicom ili nedjeljni izleti u Trakošćan i boravak u prirodi ispune ga energijom za barem tri tjedna neprekidnog rada. Zajedno idu i na službena putovanja te se brinu o svom ljubimcu Nalu japanske pasmine akita, a Katarina je uvijek najponosnija na Matine uspjehe i velika mu je potpora u svemu.

Čitajte i:

'Ti si moj svijet': Brooklyn Beckham objavio još intimnije fotografije zaruka s Nicolom Peltz

Što će reći Katarina? Mate Rimac otkrio gdje je otišao nakon popuštanja mjera

Anica i Robert Kovač novom nesebičnom gestom dirnuli mnoge: 'Veliki ste ljudi'

Linker
16. travanj 2024 08:58