Instagram
ODMOR...

Mateo Kovačić i njegova Izabel uživaju na brodu ispod popluna

Ne samo da ih grije ljubav koju su nedavno ozakonili brakom, već ih na morskim destinacijama grije topli poplun kojeg moraju objeručke držati da im ne odleti s broda...

Mnogi su obožavatelji Matea Kovačića prošli tjedan bili izvan sebe kad su shvatili da je ozbiljno ozlijeđen tijekom utakmice Reala, za koji igra, protiv APOEL-a u Ligi prvaka. Zadobio je parcijalnu rupturu tetive aduktora u desnoj natkoljenici te mu ne gine najmanje šest tjedana oporavka, barem podalje od travnjaka. No, zato ga je sada supruga Izabel Kovačić uzela u svoje ruke i ako je za suditi prema fotografiji koju je objavila na svom Instagram profilu, brzo će se on oporaviti... 'More. Mjesto gdje možeš smiriti dušu', napisala je pokraj fotografije koju je objavila na društvenim mrežama.

Ova je fotografija jedna od onih koje govore da par uživa u zajedničkim trenucima te da je brak samo dodatno zacementirao jednu veliku ljubav.

Izabel i Mateo upoznali se se na crkvenom zboru, a 17. lipnja ove godine oženili su se u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Njihovo je vjenčanje bilo osmišljeno do zadnjeg detalja što ne čudi s obzirom da Izabel prati trendove iz svijeta mode i ljepote pa si je dala truda i oko vlastitog vjenčanja.

Zagreb, 170617. 
Sesvetska sela, Vocinska 1.
Vjencanje hrvatskog nogometnog reprezentativca i igraca Real Madrida Matea Kovacica i Izabel Andrijanic u crkvi  sv. Antuna Padovanskog. 
Na fotografiji: Izabel Andrijanic i Mateo Kovacic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX / CROPIX
Izabel i Mateo Kovačić

Thank you for all your support! #SeeYouSoon ‪#HalaMadrid

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Linker
19. travanj 2024 05:30