Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
nije mu loše

Matt Damon zabrinut je za kćer, majku i punicu, a sam se nalazi u izolaciji iz bajke

Poznati glumac u radijskom intervjuu otkrio je mu je obitelj izravno pogođena s Covidom-19, no nakon prvog šoka laknulo mu je što mu se kći uspješno oporavila...

"Za moju majku i punicu to je zapravo vrlo strašno. Svi moramo biti što odgovorniji u ovom trenutku, zadržati distancu koliko god nam to bilo teško, paziti na higijenu i učestalo prati ruke jer sve ovo može biti kobno, pogotovo za naše roditelje.’, rekao je Matt Damon koji je zabrinut zbog pandemije koja je promijenila ritam svijeta. I sam je utočište pronašao u Irskoj jer je tamo snimao film.

Los Angeles, CA  - Matt Damon explains why pal Chris Hemsworth thinks he’s 'bad luck' as he talks on The Ellen Show about the time he stepped on an 8ft python. Damon was on the show to talk about his new race car movie Ford vs Ferrari and also chatted about his friendship with Avengers star Chris Hemsworth. Damon was asked about visiting Australia a lot, with host Ellen DeGeneres mentioning that Hemsworth says he’s 'extremely bad luck'. Ellen explained the country being full of deadly animals,, saying: “He says he’s lived there forever and nothing’s ever happened until you’re there.” Damon laughingly replied: “Maybe he has really good luck. ' stepped on a snake last time I was there, like an eight-foot python. I was getting out of a car. That's how many things in Australia are crazy - I was getting out of a car in a neighborhood that borders an area with trees going down to the beach.' Wearing a pair of flip flops, it took Damon a few seconds to realize he had stepped on a deadly snake.
The Ellen Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U luksuznoj unajmljenoj kući u Dublinu boravi već neko vrijeme sa suprugom Lucianom Barroso te njihovim mlađim kćerima 13-godišnjom Isabellom, 11-godišnjom Gijom te 9-godišnjom Stellom, a nedavno je saznao da mu je najstarija kći zaražena virusom.

‘Naša najstarija kći Alexia je na fakultetu u New Yorku. Ranije ovaj mjesec otkrila je da je zaražena koronavirusom, kao i njezine cimerice iz doma. No, oporavila se i sada je dobro. Svi su dobro’, rekao je Damon.

Brentwood, CA  - *EXCLUSIVE*  - A-lister, Matt Damon, and his wife hit up CVS for goods on Black Friday. The pair were dressed down in loungewear looking comfy together for the outing.

BACKGRID USA 29 NOVEMBER 2019, Image: 485574803, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Matt je suprugu upoznao u jednom baru u Miamiju u kojem je ona radila kao konobarica, dok je on snimao film. "Doslovno sam ostao bez teksta kada sam je ugledao u velikoj gužvi. Da se to nije dogodilo, ne znam kako bismo se sreli u životu", jednom je prilikom rekao glumac.

"Ne dodajem ulje na vatru, ne varam svoju ženu, ne postoji ništa loše o čemu bi se pisalo. I kada bi me novinari pratili, dobili bi istu priču, sredovječnog oženjenog muškarca s četvero djece. Sve dok im ne budem pripremio nešto novo, mediji neće pokazati interesiranje za mene", zaključio je Matt zbog čega ga volimo još više.

Čitajte i:

Matt Damon se žalio koliko je novca izgubio, kolega mu je najbolje odbrusio

Slavni par sa četiri kćeri na Mediteranu uživa poput 'običnih' turista

Nakon skandala: Holivudski glumac brak pokušava spasiti bijegom na odmor

Linker
19. travanj 2024 04:30