Getty Images
godišnjica braka

Meghan i Harry povodom godišnjice braka podijelili neviđene fotografije s kraljevskog vjenčanja

Vojvode od Sussexa danas ponovno imaju razloga za slavlje - kraljevski par obilježava godinu dana svojeg bračnog života. Na službenom Instagram profilu s pratiteljima su podijelili video s do sada neviđenim fotografijama.

Prije točno godinu dana Meghan Markle i princ Harry uplovili su bračnu luku na velikom i najiščekivanijem vjenčanju 2018. godine.

Bračne zavjete su izmijenil u kapelici St. Georgea u dvorcu Windsor, najstarijem i najvećem naseljenom dvorcu na svijetu, ujedno i službenoj rezidenciji kraljice Elizabete II.

"Nadamo se da ćete uživati u ovim trenutcima i vidjeti neke fotografije koje su nastale iza kulisa", stoji u opisu videa koji je objavljen na Instagram profilu vojvoda od Sussexa. Za svoje obožavatelje Meghan i Harry su poslali poruku.

"Hvala vam za ovu ljubav i podršku koja nam dolazi sa svih strana svijeta. Svatko od vas učinio je ovaj dan nama još posebnijim", dio je objave.

Video s crno-bijelim fotografijama pokriven je pjesmom “This Little Light of Mine” i prikazuje spontane fotografije nastale na dan kraljevskog vjenčanja. Pratitelji su u komentarima paru koji je prije dva tjedna dobio prvog sina čestitao prvu godišnjicu braka.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19: Britain's Prince Harry, Duke of Sussex kisses his wife Meghan, Duchess of Sussex as they leave from the West Door of St George's Chapel, Windsor Castle, in Windsor on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by  Ben STANSALL - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

Meghan je na svoj posebni dan zasjala u vjenčanici modne kuće Givenchy, a pred oltar je došla u pratnji princa Charlesa. Dok njezin otac Thomas nije bio nazočan na vjenčanju, od njezine obitelji došla je samo majka Doria Ragland. Vjenčanje britanskog princa i Amerikanke prošle su godine pratili milijuni ljudi diljem svijeta.

Linker
06. travanj 2024 17:45