Getty Images
trenutci sreće

Meghan je spremna: Svi nestrpljivo očekuju rođenje kraljevske bebe, a vojvode od Sussexa uživaju

Svijet s nestrpljenjem očekuje novosti o rođenju djeteta vojvoda od Sussexa. Termin poroda najavljen je za kraj travnja i početak svibnja, a informacija o tome je li se dijete rodilo još nema.

Zanimanje za trudnoću Meghan Markle ne jenjava - britanske kladionice nagađaju hoće li se roditi dječak ili djevojčica i koje će ime kraljevska beba dobiti, a u međuvremenu Meghan i princ Harry uživaju u posljednjim danima u dvoje.

Izvor blizak kraljevskom paru otkrio je kako je ovo vrijeme za Meghan ispunjeno s puno ljubavi te da poznata trudnica blista od sreće.

"Jako se veseli rođenju djeteta", rekao je izvor i nadodao da je Meghan trenutno okružena ljudima do kojih joj je najviše stalo - suprugom Harryjem i majkom Doriom Ragland (62) koja je nedavno doletjela iz SAD-a kako bi u trenutcima rođenja bila uz svoju kćer. "Sada su u svom mjehuriću sreće. Ona je s ljudima koje najviše voli i spremna je za porod", rekao je izvor.

BIRKENHEAD, ENGLAND - JANUARY 14:  Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex depart from Birkenhead Town Hall on January 14, 2019 in Birkenhead, England. (Photo by Richard Martin-Roberts/Getty Images)
Getty Images

Šuškanja o tome da će Meghan roditi svaki trenutak potaknuo je i Harryjev put u Amsterdam. Princ je trebao otputovati na dva dana - 8. i 9. svibnja, no sada je otkazao prvi dan puta pa će posjetiti samo Den Haag, a ne i Amsterdam. Britanski mediji tako su se raspisali da se termin poroda odužio pa su se planovi službenog puta također promijenili.

S druge strane, izvor blizak kraljevskoj obitelji tvrdi da otkazivanje puta nije povezano s terminom poroda kraljevske bebe od Sussexa.

LONDON, ENGLAND - JANUARY 31: Meghan, Duchess of Sussex arrives at the Association of Commonwealth Universities at University Of London on January 31, 2019 in London, England. In her new role as Patron of the international organisation which is dedicated to building a better world through higher education, the Duchess met students from the Commonwealth now studying in the UK, for whom access to university has transformed their lives. (Photo by Yui Mok - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

Također, u Veliku Britaniju stigla je i novinarka CBS-a i bliska prijateljica Meghan Markle, Gayle King koja će o svemu izvještavati. "Krećem za UK kako bi sve bilo spremno za specijal oko kraljevske bebe", podijelila je s obožavateljima u petak novinarka koja je bila jedna od uzvanica na baby showeru koji se u veljači održao u New Yorku.

Linker
24. travanj 2024 19:43