Meghan Markle cijelo je vrijeme rukama grlila svoj trudnički trbuščić
 Getty Images
baš blista!

Meghan Markle pokazuje koliko pazi na svoj trudnički trbuščić, a mnogi misle da pretjeruje

Vojvotkinja od Sussexa nenajavljeno je stigla na dodjelu Fashion Awards, prestižnu britansku dodjelu nagrada zaslužnima u modnoj industriji, kako bi nagradu za dizajnericu godine predala svojoj osobi od povjerenja - Clare Waight Keller. Divan trenutak u kojem se Meghan Markle i dizajnerica njezine vjenčanice sretnu na pozornici mnoge je raznježio, ali još su ljepše fotografije vojvotkinje koja svoj trudnički trbuh ne prestaje maziti i paziti.

Na dodjelu Fashion Awards u Royal Albert Hallu u Londonu stigla je i vojvotkinja Meghan koja je bila iznenađenje za sve prisutne s obzirom na to da nije bila najavljena kao jedna od uručitelja nagrada. Meghan je pripala čast da nagradu za najbolju dizajnericu godine dodijeli Britanki Clare Waight Keller, kreativnoj dizajnerici modne kuće Givenchy koja joj je kreairala vjenčanicu u kojoj se u svibnju ove godine udala za princa Harryja.

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 10: Meghan, Duchess of Sussex presents the award for British Designer of the Year Womenswear Award to Clare Waight Keller for Givenchy during The Fashion Awards 2018 In Partnership With Swarovski at Royal Albert Hall on December 10, 2018 in London, England.  (Photo by Joe Maher/BFC/Getty Images)
Getty Images
Vojvotkinja Meghan na dodjelu je stigla kako bi uručila nagradu britanskoj dizajnerici Clare Waight Keller, kreativnoj direktorici modne kuće Givenchy

Meghan je i od vjenčanja više puta nosila komade francuskog brenda Givency i tako pokazala kako joj se estetika kakvu predstavlja Clare itekeako sviđa, a u njezinoj je haljini stigla i na dodjelu. Crna glamurozna kreacija na jedno rame pratila je liniju njezinog tijela, ali i naglasila trudnički trbuh koji je 37-godišnja vojvotkinja cijelo vrijeme grlila.

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 10:  Meghan, Duchess of Sussex and Rosamund Pike on stage during The Fashion Awards 2018 In Partnership With Swarovski at Royal Albert Hall on December 10, 2018 in London, England.  (Photo by John Phillips/BFC/Getty Images)
Getty Images
Meghan Markle na dodjeli Fashion Awards 2018. s glumicom Rosamund Pike

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 10:  Meghan, Duchess of Sussex  on stage during The Fashion Awards 2018 In Partnership With Swarovski at Royal Albert Hall on December 10, 2018 in London, England.  (Photo by Joe Maher/BFC/Getty Images)
Getty Images
Meghan Markle cijelo je vrijeme rukama grlila svoj trudnički trbuščić

- Prava je čast biti ovdje i slaviti britansku modu u mojem novom domu - izjavila je Meghan koja je sa svojom crnom večernjom haljinom uskladila boju noktiju, iako kraljica Elizabeta ne voli kada članice kraljevskih dvora odstupaju od nude nijansi, a cijeli look je "začinila" sa zlatnim dodacima. Odabrala je narukvice dizajnerice Pippe Small, ali i štikle u zlatnoj nijansi dizajnerice Tamare Mellon.

S obzirom na to da od početka trudnoće cijelo vrijeme mazi svoj trbuščić, ali i na to da ga je na dodjeli nagrada cijelo vrijeme grlila, mnogi smatraju da Meghan samo nepotrebno naglašava da je trudna i da još nitko s kraljevskih dvora nije toliko neukusno to radio. Često je uspoređuju sa šogoricom, vojvotkinjom Catherine, koja ima troje djece, a teško je pronaći fotografije na kojima toliko grli svoj trbuh.

Linker
25. travanj 2024 01:21