Profimedia, ADMedia
Modne kontroverze

Melania Trump nosi kaput koji odostraga ima detalj o kojem svi pričaju

Nakon jakne na kojoj piše 'Mene zaista nije briga. A vas?', koju je nosila lani tijekom posjeta centra za djecu imigranata, američku prvu damu su ponovno napali zbog modnog odabira. Naime, kaput koji je nosila na obilježavanju terorističke tragedije 11. rujna krije jedan detalj koji je jako zasmetao korisnicima društvenih mreža, a u njemu su ponovno pronašli tajnu poruku.

Američki predsjednik Donald Trump (73) i njegova supruga Melania (49) obilježili su 18 godina od terorističkog napada na World Trade Center u New Yorku 11. rujna, a tom prilikom objavili su fotografiju s posvetom "Nećemo nikada zaboraviti". Na fotografiji on i Melania stoje okrenuti leđima, gledajući u daljinu, što ne bi bilo ništa čudno da ljudi na društvenim mrežama nisu primijetili jedan vrlo detalj na Melanijinom kaputu i odmah je zbog toga prozvali.

Donald Trump Twitter

Šav na donjem dijelu kaputa Herve Pierre nekima od njih izgledao je kao neboder u koji se zabija avion, što je pokrenulo lavinu negativnih komentara i prozivki prve dame zbog nesmotrenog izbora outfita. "Melania nosi kaput koji doslovno simbolizira kako se avion zabija u neboder. Jesu li otpustili sve njezine stiliste ili je Melania najveći troll u povijesti?", stoji u jednom komentaru na Twitteru.

Twitter

Drugi su zaključili kako je Melania ovime htjela suptilno poručiti da je nije briga za jednu od najvećih američkih tragedija, što su, naravno teške optužbe. Glasnogovornica Bijele Kuće Stephanie Grisham ove je napade ocijenila "potpuno smiješnim". Ipak, Omarosa Newman-Manigault, koja je nekada radila u Bijeloj kući, u svojim memoarima tvrdi da Melania svojim stajlinzima često želi napakostiti Trumpu, s čime se slažu i neki korisnici Twittera.

Republican presidential candidate Donald Trump and wife Melania Trump after the presidential debate with Hillary Clintonat Washington University in St. Louis  October 8, 2016.    Photo by /UPI, Image: 302398088, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI
Profimedia, UPI

"Melania nikada ne nosi nešto samo tako, slučajno. Ona to radi namjerno. Nosila je bluzu s mašnom (pussy bow) nakon Trumpovog neumjesnog komentara "grab them by the pu**y", kao i jaknu na kojoj je pisalo "nije me briga" kada je išla posjetiti izbjeglice , a sad ovaj kaput? Što je njoj?", napisao je jedan Twitteraš.

US First Lady Melania Trump departs Andrews Air Rorce Base in Maryland June 21, 2018 wearing a jacket emblazoned with the words
Profimedia, AFP

Ipak, Melania je u trenutku šutnje za žrtve 11. rujna ispred Bijele kuće nosila potpuno drukčiji outfit - jednostavan crni kaput s remenom od krokodilske kože koji, logično, nije izazvao nikakve negativne komentare.

United States President Donald J. Trump and first lady Melania Trump observe a moment of silence at 8:46am EDT in commemoration of  the 18th anniversary of the terrorist attacks on the World Trade Center in New York, NY and the Pentagon in Washington, DC on Wednesday, September 11, 2019., Image: 470533725, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, ADMedia
Profimedia, ADMedia

Linker
19. travanj 2024 16:57