REUTERS
NEMA KOMPLIKACIJA

Melania Trump završila na operaciji: Prva dama nada se što bržem oporavku

Prva dama SAD-a u ponedjeljak je podvrgnuta operaciji bubrega, stoji u izjavi njezinog ureda.

Prva dama SAD-a u ponedjeljak je podvrgnuta operaciji bubrega, stoji u izjavi njezinog ureda.

- Jutros je prva dama Melania Trump podvrgnuta procesu embolizacije kako bi se tretirao dobroćudni tumor na bubregu. Sve je prošlo uspješno, bez komplikacija. Prva dama se nada čim bržem oporavku kako bi mogla nastaviti svoj rad za djecu - stoji u izjavi njezine glasnogovornice Stephanie Grisham. Prva dama će cijeli tjedan provesti u Walter Reed National Military Medical Centeru, a njezin suprug, američki predsjednik Donald Trump posjetio ju je uskoro nakon operacije te sa svima podijelio da se Melania osjeća dobro.

U.S. first lady Melania Trump walks down the White House colonnade as she arrives for the launch of her
REUTERS
Prošlog tjedna je predstavila svoju inicijativu "Be Best"

Melania Trump (48) je, nakon Nancy Reagan koja je 1987. godine koja je prošla mastektomiju, prva prva dama koja će biti zbog operacije duže zadržana u bolnici. Nakon procedure embolizacije, ako nema komplikacija, većina može uskoro kući, kako napominju doktori, ali prva dama će biti zadržana duže zbog pozicije na kojoj se nalazi. Za njezinu operaciju zna se već neko vrijeme, kako je to otkrio potpredsjednik Mike Pence na obilježavanju 70. godišnjice neovisnosti Izraela.

President Donald Trump and first lady Melania Trump welcome Irish Prime Minister Leo Varadkar at the South Portico as he arrives at the White House in Washington, DC on Thursday, March 15, 2018.
<P>

<B>Ref: SPL1672262  150318  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:310-821-2666<BR/>
New York:212-619-2666<BR/>
London:870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News

- Predsjednik me zamolio da ja danas prisustvujem obilježavanju godišnjice jer je, kako već znate, danas prva dama podvrgnuta dugo planiranoj operaciji. Drago mi je što mogu reći da je procedura bila uspješna i da se Melania oporavlja. Mislim da govorim u ime svih ljudi kada kažem da nam je gospođa Trump svima u srcima - izjavio je američki potpredsjednik Mike Pence.

Linker
26. travanj 2024 19:24