Maja Jurović
kad se ugase tv kamere

Mia Kovačić na špici bez tereta šminke i štikli

Mia Kovačić ne opterećuje se mislima tko će je vidjeti u gradu bez šminke, a za vikend kavice s prijateljima u gradu bira ležerne stajlinge koji ipak svaki put govore da joj je moda jedna velika i sasvim spontana ljubav...

Mia Kovačić (35), svestrana produkt dizajnerica koju na ulici svi prepoznaju kao dugogodišnje zaštitno lice Nove TV odnosno kao voditeljicu emisije 'IN magazin', pokazala je da je privatno, kad se ugase televizijske kamere, 'cura iz susjedstva' koja slobodno vrijeme provodi neopterećena glamurom. Naš ju je fotograf snimio u središtu Zagreba dok je slobodno vrijeme provodila u ugodnom društvu, ispijajući prirodni sok uz pomalo ozbiljan razgovor.

Ova 35-godišnja TV voditeljica koja se profesionalno bavi i dizajnom interijera te povremeno i modelingom, s nevjerojatnom je lakoćom nosila bijelu majicu od tankog pamučnog materijala za koji se činilo da će se upravo rasporiti, kakve su svjetski megatrend trend već nekoliko sezona. Uz to je kombinirala sive traperice i crne natikače, bez ijednog komada nakita. Na vrhu glave svezala je urednu punđicu te nabacila chic sunčane naočale koje je, unatoč tome što na licu nije imala baš ni trunčicu šminke, skinula tijekom razgovora s prijateljicom i prijateljem.

Spica / Zagreb 25.04.2018. / foto: Maja Jurovic / Mia Kovacic
Maja Jurović

Spica / Zagreb 25.04.2018. / foto: Maja Jurovic / Mia Kovacic
Maja Jurović

Linker
15. travanj 2024 05:11