Getty Images
#MeToo pokret

Michelle Williams: 'U dvadesetima sam bila potpuno izgubljena'

Oskarovka poznata po ulozi u seriji 'Dawson Creek' osvrnula se na pokret koji je prošle godine tresao Hollywood i izjavila da joj je promijenio život.

Glumica Michelle Williams (38) priznala je da je #MeToo pokret utjecao na nju više nego što je mislila. Oskarovka je izjavila kako je u svojim 20-im godinama bila izgubljena te da je taj pokret nešto najbolje što joj se dogodilo u životu.

Williams se prošle godine našla usred skandala zajedno s kolegom Markom Wahlbergom koji je s njom radio na filmu 'Sav novac svijeta'. Dok je njemu za snimanje scena bilo isplaćeno 1,5 milijuna dolara, saznalo se da je Michelle dobila tek 1000 dolara. Iako su na platnu imali istu minutažu, Wahlberg je za film bio plaćen oko 5 milijuna dolara, a Michelle tek 625 tisuća dolara.

WESTWOOD, CA - OCTOBER 01:  Michelle Williams attends the Premiere Of Columbia Pictures'
Getty Images

Nakon skandala, glumac je svoj novac donirao za pokret #MeToo.

'Dok sam bila u dvadesetim godinama, nisam znala što ću sa svojim životom, bila sam izgubljena', priznala je glumica i nadodala da se zbog ovog pokreta osjeća kao da može pomoći drugim ženama. 'To je bilo najbolje iskustvo, ne u mojoj karijeri već u mom životu. Stvari su se promijenile, od osjećaja bespomoćnosti sad osjećam da mogu pomoći drugima', rekla je glumica.

'Za mene je bilo nevjerojatno čuti druge žene i njihova iskustva. Drago mi je što su mogle vidjeti moje iskustvo i što im ono može pružiti primjer u budućnosti', rekla je.

Oskarovka se ljetos udala u tajnosti za producenta Phila Elveruma (40). Vjenčanje je sačuvala kao tajnu čak mjesec dana.

Linker
24. travanj 2024 09:24