Mila Kunis sa sinom Dimitrijem
 Profimedia, AKM-GSI
ISKRENO O DJECI

Mila Kunis sina nazvala ljenjivcem: 'Prekrasan je i volim ga, ali žene su pametnije'

Glumački par Mila Kunis i Ashton Kutcher često oduševe svoje obožavatelje jer se ne ustručavaju podijeliti svoja svakodnevna iskustva s djecom i pritom se dobro našaliti. Upravo zbog toga jer djeluju kao da su baš poput nas, mnogi ih smatraju jednim od najpristupačnijih holivudskih parova. Bez ikakve zadrške govore o svojoj vezi, o ljubavi prema reality showovima, ali i svim izazovima roditeljstva s kojima su se susreli.

Najprije su krajem prošle godine otkrili kako svoju djecu pokušavaju odgojiti normalno, a ne u luksuzu koji im je dostupan te da im ne kupuju božićne darove, a sada je Mila Kunis progovorila o tome koliko su trogodišnja Wyatt i 15-mjesečni Dimitri različiti i sina si prozvala ljenjivcem. 34-godišnja glumica je s kolegicom Kate McKinnon gostovala u showu komičarke Ellen Degeneres kako bi predstavila svoj novi film "The Spy Who Dumped Me". Naravno da je razgovor otišao dalje od njihovog novog projekta, osobito kada Mila Kunis bez zadrške i uljepšavanja priča o roditeljstvu. Na pitanje jesu li joj djeca imalo slična, glumica je priznala da su zapravo potpuna suprotnost te da je očito kako je sin mnogo usporeniji i opušteniji od kćeri.

*EXCLUSIVE* ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY ** Los Angeles, CA  - Actress Mila Kunis was spotted during a trip to the park with her son Dimitri Kutcher. Mila enjoyed her fun outing, playing with her adorable little man.

Pictured: Mila Kunis, Dimitri Kutcher



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 365769416, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Mila Kunis sa sinom Dimitrijem

Mila Kunis out with her daughter in Los Angeles.

Pics taken Jan 13th.
<P>
Pictured: Mila Kunis
<B>Ref: SPL1647107  170118  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News
Mila Kunis s kćeri Wyatt

- Nevjerojatno su različiti. On je poput ljenjivca. Prekrasan je i volim ga – jer će jednog dana vidjeti ovo i pitati se zašto sam to rekla - ali žene su pametnije od muškaraca i ja imam dokaze u dva različita ljudska bića koja sam stvorila. Djevojčice su fokusirane na stvari, dok su dječaci jako opušteni, samo idu kroz život. Wyatt jasno kaže što želi, dok Dimitri proizvodi zvukove i očekuje da razumiješ što želi. Stvarno je velika razlika – izjavila je Mila Kunis, a na račun njezinog sina našalila se i voditeljica Ellen i priznala kako nikada nije vidjela Dimitrija kako hoda te da je za to kriv Ashton koji ga stalno nosi.

Studio City, CA  - *EXCLUSIVE*  - Ashton Kutcher and Mila Kunis enjoy a day out with their kids Wyattand Dimitri. The family look happy as they try to stay dry while out grabbing lunch.

Pictured: Ashton Kutcher, Dimitri Kutcher



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 365884555, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Ashton Kutcher sa sinom Dimitri

Mila Kunis trenutačno ima pune ruke posla s promoviranjem svojeg novog filma, akcijske komedije "The Spy Who Dumped Me" koja u kina dolazi u kolovozu ove godine. Priča prati dvije najbolje prijateljice koje se nađu usred međunarodne zavjere nakon što jedna od njih sazna kako joj je bivši dečko bio špijun. Pogledajte prvi trailer za film!

Linker
25. travanj 2024 16:43