Milan Popović
 CROPIX
s novom izabranicom

Milan Popović opet slavi: Severinin bivši u 55. godini čeka još jedno dijete s 30 godina mlađom

Milan Popović hrvatskoj je javnosti najpoznatiji kao bivši partner Severine Kojić s kojom već godinama vodi sudsku bitku oko skrbništva nad njihovim zajedničkim sedmogodišnjim sinom. Srpski poduzetnik sada ima razloga za slavlje jer u njegovu novu obitelj stiže još jedan član.

Milan Popović (54) postat će otac djeteta sa svojom partnericom Bojanom (25) s kojom već ima sina Milana (2), prenose srpski mediji. Treće je to dijete srpskog poduzetnika koji sa Severinom (47) ima sina Aleksandra.

"Nas dvoje smo se upoznali u Beogradu prije nešto više od četiri godine. Bojana studira marketing, iz dobre je beogradske obitelji, jako je zgodna, obrazovana, mlada, ima 25 godina, oštroumna je, snalažljiva i uvijek spremna na šalu", rekao je o svojoj izabranici za srpske medije. U javnosti se rijetko pojavljuju pa ih je teško uhvatiti zajedno.

Zagreb, 101018.
Opcinski kazneni sud, Ilica.
Dolazak Milana Popovica na sudjenje u slucaju u kojem je tuzio bivsu suprugu Severinu. Na fotografiji: Milan Popovic.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
CROPIX
Milan Popović

Inače, borba sa Severinom oko skrbništva nad sedmogodišnjim sinom tema je medija još od 2013. godine, a prepucavanjima između bivših partnera ne nadzire se kraj. Krajem svibnja Severina je šokirala objavom na Instagramu, kada je objavila naslovnicu srpskih novina s koje je vrištao naslov "Seve pokušala da ubije Milana".

"Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. ''borbi'' na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice 'fair playja' i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe", napisala je tada na Instagramu pjevačica.

Severina i Milan susreli su se prije nekoliko tjedana na sudu te uskoro očekuju konačnu presudu koja će riješiti pitanje skrbništva.

Linker
06. ožujak 2024 08:20