Profimedia, Backgrid USA
šokirala fotografijom

Miley Cyrus fanove zabrinula izgledom: 'Tako sam ja izgledala kad sam imala anoreksiju'

U svega nešto više od mjesec dana pjevačica Miley Cyrus proživjela je i težak razvod i buran prekid i čini se da su dvije propale veze ostavile traga na njoj. Prijatelje i obožavatelje zabrinula je izgledom i čak ih je 13.600 komentiralo njezinu najnoviju fotografiju na Instagramu.

Malo koja fotografija koju 26-godišnja pjevačica Miley Cyrus objavi na društvenim mrežama prikuplja toliko zabrinutih komentara i toliko lajkova kao jedna od posljednjih - 2,3 milijuna ljudi nije ostalo ravnodušno na njezin, u kratko vrijeme vidljivo mršaviji, izgled. Pop zvijezdu zacijelo je pogodio prekid ljubavne spone s Liamom Hemsworthom, ta veza im je sveukupno potrajala deset godina od čega su osam mjeseci bili u braku. I čim je ljetos par objavio kraj braka, Miley je priznala da je u vezi s djevojkom Kaitlynn Carter. Njih dvije bile su prijateljice godinama i pitanje je jesu li ovim uskakanjem u vezu i brzopoteznim prekidom ugrozile i prijateljstvo.

Kako bilo, sve se to u životu pjevačice uskomešalo unutar manje od dva mjeseca. Sredinom kolovoza Liam je na društvenim mrežama vidio objavu vrućeg poljupca svoje supruge i Kaitlynn Carter, u Italiji, što ga je užasnulo i navelo na automatski bijeg.

Nova Mileyina ljubav po dužini 'staža' može se računati u tjednima i čini se da ju je sve to naposljetku iscrpilo. Nakon objave jedne od fotografija na Instagramu, obožavatelji joj pišu: "Volim te, ali ovako sam ja izgledala u vrijeme kad sam imala anoreksiju", "Moraš jesti", "Trebaš nekoga tko će ti kuhati večere", "Tako si mršava"... Ne prestaju komentari i svi se nadaju da će dobronamjerne poruke doprijeti do omiljene pjevačice.

Linker
19. travanj 2024 08:02