Splash News
PRVO DIJETE S EVANOM SPIEGELOM

Miranda Kerr rodila drugo dijete: Bratu se najviše veseli sedmogodišnji Flynn

Manekenka Miranda Kerr (35) i osnivač Snapchata Evan Spiegel (27) postali su roditelji, a prinovi se najviše veseli 7-godišnji Flynn, sin kojeg je Australka dobila u braku s Orlandom Bloomom.

- Riječima ne možemo opisati koliko smo sretni zbog našeg prekrasnog sina. Miranda je dobro, a Flynn je jako uzbuđen što je postao veliki brat. Hvala na lijepim riječima i željama - stoji u izjavi koju je Spiegel dao za magazin People. Par je otkrio da očekuju prinovu u studenome 2017., a kroz cijelu trudnoću su svi gledali u bivšu Viktorijinu anđelicu koja ni u visokom stupnju nije odustajala od kratkih haljinica.

Miranda Kerr is seen at 'Jimmy Kimmel Live' in Los Angeles, California.

NON EXCLUSIVE February 06, 2018.
06 Feb 2018
Pictured: Miranda Kerr., Image: 362504165, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Miranda Kerr blista u trudnoći

Svojem sinčiću dali su ime Hart, a TMZ javlja kako je australska manekenka rodila u Cedars-Sinai Medical Centeru u Los Angelesu. Par se vjenčao lani u svibnju, godinu dana nakon zaruka i tri godine nakon što su se upoznali na jednoj večeri.

Miranda Kerr releases a photo on Instagram with the following caption:
Profimedia, SIPA USA
Vjenčanje Mirande Kerr i Evana Spiegela

Los Angeles, CA  - los angeles, ca  - flynn at his mothers wedding



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 333826802, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Flynn na maminom vjenčanju s Evanom Spiegelom

Iako je Miranda Kerr jako posvećena modelingu i svojoj kompaniji KORA Organics, uvijek daje do znanja da joj je 7-godišnji Flynn, kojeg je dobila u braku s glumcem Orlandom Bloomom, na prvom mjestu.

- Ja svoj raspored prilagodim njegovom. Trudim se da sam uvijek tu za njega, a kada je sa svojim ocem ili sam ja na snimanju, zna da me uvijek može nazvati. Zna da mi je on prioritet u životu - izjavila je Kerr u jednom intervjuu, a koliko pazi kada je u pitanju Flynn pokazuje i činjenica da je čekala punih šest mjeseci prije nego je Evana, svojeg sadašnjeg supruga, upoznala s njim.

(L-R) Evan Spiegel and Miranda Kerr arrives at the 2016 Pre-GRAMMY Gala & Salute to Industry Icons Honoring Irving Azoff held at the Beverly Hilton in Beverly Hills, CA on Sunday, February 14, 2016., Image: 274136307, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA
Miranda Kerr i Evan Spiegel, 2016.

Linker
15. travanj 2024 12:53