Getty Images
osam milijuna dolara

Miranda Kerr usred financijskog skandala zbog bivšeg dečka: Vratila sve poklonjene dijamante

Nedavno se udala za Evana Spiegela, jednog od osnivača Snapchata, ali to nije razlog zbog kojeg se odlučila riješiti darova svojih bivših, odnosno jednog od njih. Australska manekenka Miranda Kerr vratila je nakit u vrijednosti od osam milijuna dolara – i to pod prisilom.

Nakon što je dugotrajna istraga rezultirala tužbom, Kerr je predala američkom ministarstvu pravosuđa dijamante u vrijednosti od osam milijuna dolara koje joj je bivši dečko, malezijski bogataš Jho Low darovao 2014. godine. On se, naime, nalazi usred istrage zbog skandala koji okružuje malezijski državni fond 1MDB koji se pretvorio u aparat za pranje novca i dosegnuo čak do Hollywooda.

Među poklonima kojima je Low obasipao bivšu Viktorijinu anđelicu bio je i 8.88 karatni srcoliki dijamant, ali sav taj nakit sada je samo ružna uspomena s obzirom na to da se radi o ukradenim milijunima koje je uzimao iz fonda, a ne sa svojeg računa.

U svakom slučaju, Miranda Kerr je definitvno krenula dalje sa svojim životom. Nedavno se udala za Evana Spiegela: vjenčanje je održano u vrtu njezine luksuzne kuće u Kaliforniji, a bili su okruženi samo probranim gostima.

Linker
19. travanj 2024 05:51