Mirna Maras Batinić Instagram
NOVI ŽIVOTNI IZAZOV

Mirna Maras: 'Moju obitelj ove jeseni čeka velika prekretnica'

HTV-ova voditeljica Mirna Maras Batinić sa suprugom Željkom Batinićem i dvoje djece, sinom Nikom i kćerkicom Meri, vratila se s godišnjeg odmora na Jadranu. Koliko su dani na moru s klincima često izazovni, ispričala je za portal Gloria.hr, te otkrila da ju ovih dana pomalo brine velika prekretnica koja njihovu obitelji čeka najesen.

Osim što je angažirana u emisiji TV Bingo gdje radi s voditeljem Duškom Ćurlićem, Mirna Maras Batinić (38), radi u marketingu jedne privatne tvrtke. Tjedni u kojima je uživala u zrikavcima, morskoj soli u kosi i igri sa svojom dječicom - već su iza nje, no ne krije da se njezina obitelj odlično provela na moru unatoč neumornim klincima koji su zahtijevali punu pažnju.

Instagram
Mirna Maras Batinić na plaži


Instagram
Mirna uživa na trendi luftiću

Njezina Meri ima 17 mjeseci, a sin Niko devet godina - od buđenja i doručka preko spremanja za plažu i trčanja za neumornim klincima, morski dan roditelja zna se pretvoriti u 'više umora nego odmora', no Mirna je istaknula da su bili iznimno sretni svi na okupu te da su napunili baterije. 'Bio je to dosta intenzivan odmor, akcija je bila po cijele dane, ali djeca su baš uživala', govori i ponavlja: 'Najsigurnija zaštita od sunca ikad - djeca! Vratila sam se u Zagreb bijela', šalila se Mirna.

Instagram
Mirna Maras Batnić požalila se da je ostala bijela ove godine

Sada je, osim na posao, koncentrirana i na pripremu svoje djevojčice Meri za polazak u jaslice. 'Jesen će biti izazovna. Meri prvi put kreće u jaslice, nadam se da će to dobro prihvatiti', rekla nam je pomalo zabrinuta voditeljica.

Instagram
Mirna Maras i kći u parku

U igrama na sreću usrećuje druge, a da je ona sretna u svojim bračnim vodama uvijek rado naglašava. Upravo će u rujnu supružnici proslaviti drugu godišnjicu braka. Njezin suprug najviše joj pomaže oko organizacije u kući i oko djece, a zbog toga tek ponekad im priskoči prijateljica ili 'teta čuvalica', kako bi imali trenutak samo za sebe.

Mirna nam je jednom prilikom ispričala i kako vidi sebe kao majku. 'Ah, nekad sam stroga, nekad popustljiva... Najteže je biti dosljedan, ali trudim se. Odgajati dijete i izvesti ga na pravi put pravi je izazov u današnje vrijeme', rekla je i dodala da joj se za sada čini da će po tom pitanju biti stroža od svog supruga.

Instagram
Mirna Maras

Linker
11. travanj 2024 09:50