Davor Matota

Mirna i suprug Hrvoje

Davor Matota

Mirna i suprug Hrvoje

U PETOJ BRZINI

Mirna Medaković i suprug Hrvoje: Romantična šetnja bez njihovih žabica

  • 22.07.2018. u 10:07

  • Autor:
    • Maja Ćurić

Hrvatska kazališna, filmska i televizijska glumica Mirna Medaković Stepinac u svom je filmu: u potpunosti posvećena majčinstvu. Njezine 'žabice' kako od milja naziva svoje kćerkice Zoru i Kaju zahtjevaju VIP tretman, a najveća potpora joj je suprug Hrvoje koji je pravi tata od formata.

Klinceze i princeze Zora i Kaja stigle su na svijet 4. travnja. 2017., a onda se bračnom paru Medaković - Stepinac dotadašnji život i njihove navike u dvoje preokrenuo naopačke.

'Velika su mi podrška i pomoć Hrvoje i obitelj, bez njih, dvoje djece odjednom, s istim potrebama, ne bih mogla podizati. Nedostaje mi sna, ali sve ostalo je super', rekla je jednom prilikom Mirna za Gloriju.hr naglašavajući da je svakim tjednom malo lakše, no i dalje je muče ista pitanja: 'Najteže je kad plaču obje, a ja ih ne mogu primiti istovremeno i utješiti'.

U kriznim, a i svakodnevnim situacijama uz Mirnu je najčešće njezin suprug, ekonomist Hrvoje Stepinac koji se sjajno snašao u ulozi oca.

Davor Matota

Mirna i suprug


Glumica koja se proslavila ulogama u 'Zabranjenoj ljubavi', 'Larinom izboru', seriji 'Sve će biti dobro' i 'Kud puklo da puklo', u majčinstvu uživa godinu i tri mjeseca, a i šetnja špicom nije tako lagodna kao prije. Mirna i Hrvoje žure se vratiti u obiteljsko gnijezdo. Tako je bilo i ovoga puta kada su brižni roditelji prošetali centrom Zagreba držeći se za ruke. Njihova romantična šetnja više je nalikovala na brzo hodanje jer su roditelji blizanki ubacili u 'petu brzinu'.

Davor Matota

Mirna i suprug Hrvoje


Davor Matota

Mirna i suprug u šetnji


Poznata Zagrepčanka kaže da su uspjeh su potrebni rad, ljubav, disciplina i vedar osmijeh, a to načelo primjenjuje u svakom području u životu jer Mirna ne skida osmijeh s lica.