Mirna Medaković s Kajom i Zorom
 Marko Leber
UŽIVANJE

Mirna Medaković - prvo kupanje u bazenu s Kajom i Zorom

Kazališna, filmska i televizijska glumica, ali prije svega majka, Mirna Medaković Stepinac, ne krije kako joj odmor treba više no ikad jer je zbog blizanki neprestano u pogonu, zato je protekli vikend odlučila napuniti baterije u wellnessu

Da je majčinstvo najljepša i najteža stvar na svijetu znaju baš sve majke, ali kako je kada se baš sve događa dva puta kao što je to u slučaju kod glumice Mirne Medaković Stepinac koja je rodila blizanke, onda si to mnoge ne mogu ni zamisliti. Zato je 32-godišnja Zagrepčanka vikend odlučila provesti daleko od gradske vreve i adventske gužve i uspješno napunila baterije za sve ono što je tek čeka.

Marko Leber
Marko Leber

Sa svojim je devetomjesečnim djevojčicama Kajom i Zorom vikend provela u Wellnessu a dok su se curice s tatom Hrvojem Stepincem brčkale u bazenu, mama je uživala na masaži ljekovitim blatom.

Marko Leber
Mirna Medaković s Kajom i Zorom

‘Uživam u svakom trenutku provedenom s Kajom i Zorom, a Termama Tuhelj smo se uistinu sjajno zabavile. Vesela brčkanja u vodi podnijele su hrabro i bez suza’, rekla je uvijek nasmijana glumica.

Linker
19. travanj 2024 20:49