Instagram
razlog za sreću

Mirna Zidarić puca od ponosa zbog sina Marina: 'Nadam se da ga nisam osramotila'

HTV-ova voditeljica i sportska novinarka Mirna Zidarić (48) u kući je 'blažena među muškarcima': sa suprugom, zagrebačkim arhitektom Zoranom Zidarićem, ima dva sina: stariji Borna je student (23), a s mlađim Marinom (18) je upravo sinoć otplesala maturalni ples. Za portal Gloria.hr ispričala je kakvi su se osjećaji u njoj ispreplitali na ovako važan dan.

'Danima smo se Marin i ja pripremali za ovaj ples, ozbiljno smo vježbali valcer. Otplesali smo mi to, nadam se da ga nisam osramotila', rekla je Mirna Zidarić kroz širok osmijeh nakon maturalne večeri održane u utorak u jednom zagrebačkom hotelu.

'Najbolji je, najpametniji i najljepši, kažem kao svaka 'objektivna' majka. Ma šalu na stranu, doista sam jako ponosna na njega, završio je 2. gimnaziju, u Križanićevoj. Sad ga čekaju upisi na fakultet, još nije sto posto siguran na koji će se prijaviti. Ima širok spektar interesa, više je društveni i umjetnički tip, bilo bi lakše da točno zna što hoće i fokusira se na to. No, vjerujem u njega i nisam pretjerano zabrinuta', rekla je ponosna voditeljica. Zabrinuta je ipak malčice, kaže, jer voli izlaziti pa se katkad probudi i po nekoliko puta u noći pitajući se je li se vratio. No, imaju dogovor da se uvijek javi i toga se Marin drži pa ne paničari.

Instagram
Instagram

Stariji sin para koji je u sretnom braku već pune 24 godine, Borna, studira filmsku režiju. 'Borna je sinoć na Marinovu maturalnu došao ravno s faksa, zato se fotografirao ovako u majici i bermudama. I on nam je izvrstan, upisuje treću godinu', pohvalila se ponosna majka Mirna Zidarić.

Instagram

Instagram

Linker
17. travanj 2024 16:36