Mirna Zidarić i suprug Zoran
 Davor Matota
Čestitamo

Mirna Zidarić slavi sa suprugom: 'Ja sam sretna žena'

Tople riječi uputila je HTVova voditeljica i sportska novinarka suprugu - ta kako i ne bi, kad imaju razlog za slavlje na kakvom im u današnje vrijeme bome mnogi zavide!

'Jer letin kad sam kraj tebe, kad te gledam dok budi se dan, kad sam s tobom sam. Nekim našim obalama sna, a da nikad nisam zna ni sam da poletit’ znan... Luky je antologijski opjevao ovaj osjećaj, a ja samo mogu dometnuti (bolje mu je da ne pjevam) da sam #luckygirl #happyanniversary #takojetoubraku', napisala je sportska novinarka Mirna Zidarić na svom Instagram profilu i tako suprugu poželjela sretnu godišnjicu braka.

Mirna Zidarić u braku je sa zagrebačkim arhitektom Zoranom Zidarićem, koji dolazi iz glumačke obitelji - istaknuti glumac mu je bio otac Krešimir, a jednako je tako cijenjen i Zoranov brat, glumac Ranko Zidarić.

Mirna, koja je prije nekoliko dana proslavila i 48. rođendan, i njezin Zoran, u braku od 1994. - pune 24 godine. Upoznali su se u Barceloni 1992. godine, na Olimpijskim igrama.

U današnje doba, kad se čini da se 'svi razvode', doista imaju razloga za slavlje - udvoje! Vežu ih i dva sina, Borna i Marin.

Linker
25. travanj 2024 21:56