Profimedia, Mega Agency
Pravi razlog

Misterij konačno riješen: Evo tko je glavni krivac za raskid zaruka Lady Gage

Zbog nevjerojatne kemije između Lady Gage i Bradleya Coopera šuškalo se da je pjevačica raskinula zaruke sa svojim partnerom upravo zbog Coopera. No, otkriveno je da je ovo ne može biti dalje od istine.

Emotivan nastup Lady Gage (33) i Bradleyja Coopera (44) na Oscarima malo koga je ostavio ravnodušnim. Zbog iskrica između pjevačice i glumca, svi su počeli pričati da je upravo Bradley glavni razlog zbog kojeg je Gaga ostavila sad već bivšeg zaručnika i menadžera Christiana Carina (50).

Kemija između glavnih protagonista filma 'Zvijezda je rođena' itekako postoji, no istina je zapravo potpuno drugačija. Jedan izvor je otkrio da se Christian pred kraj njihove veze nije baš lijepo odnosio prema Gagi pa je pjevačica odlučila prekinuti odnos.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 24: (EDITORS NOTE: Retransmission with alternate crop.) Lady Gaga and Bradley Cooper perform onstage during the 91st Annual Academy Awards at Dolby Theatre on February 24, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Getty Images
Lady Gaga i Bradley Cooper

"On je bio izuzetno ljubomoran, stalno je htio znati gdje je Gaga i što radi. Konstantno joj je slao poruke. Njezinim prijateljima on uopće nije bio simpatičan", za strane medije je otkrio drugi izvor.

Lady Gaga and fiance Christian Carino out and about in New York City.
28 Jun 2018, Image: 376373449, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Nakon što je u srpnju 2016. godine raskinula zaruke s glumcem Taylorom Kinneyjem (37), Gaga je 2017. započela vezu s Christianom za kojeg se nedugo zatim i zaručila. Nisu se odvajali jedno od drugoga, a Christian je čak tetovirao Gagino lice na svoju ruku. Iako se mislilo da je Gaga konačno pronašla sreću u ljubavi, ljubomora je nažalost presudila i ovom odnosu. Ipak, priča se kako je Gaga našla utjehu u zagrljaju dugogodišnjeg prijatelja - glumca Jeremyja Rennera.

Linker
24. travanj 2024 21:42