Instagram
GLUMAČKI IZLET

Mlade glumice i prijateljice slobodan dan provele su u prirodi

Natašu Janjić, Anu Maras Harmander i Ivu Mihalić povezuju zanimanja, prijateljstvo, ali i ljubav prema prirodi. Slobodan dan odlučile su provesti u Gorskom kotaru, a svoje su doživljaje podijelile s obožavateljima i prijateljima na Instagramu

'Najljepše je kad možeš na izlet usred tjedna' - tom je rečenicom Nataša Janjić popratila fotografiju koju je jučer objavila na Instagramu.

Glumica je jučerašnji blagdan Tijelova iskoristila kako bi s prijateljicama i kolegicama uživala u ljepotama Gorskog kotara, a i Iva i Ana objavile su fotografije 'iz svoga kuta'.

Iva Mihalić s prijateljicama je napravila je sretni selfie ispred vodopada na Zelenom Viru bez popratnog komentara. Očito nije bio ni potreban, jer je Ana Maras Harmander u ime svih njih napisala 'Nama je tako lijepo' ispod fotografije nastale na Vražjem prolazu.

#zelenivir#izletnice#gorskikotar"

A post shared by Iva Mihalic (@iva.mihalic) on

Ako nemate planove za vikend, inspirirajte se doživljajem djevojaka i uputite se istražiti ljepote Gorske Hrvatske. Samo nekoliko sati vožnje dijeli vas od rajske zelene prirode, a vjerujemo kako ona godi više od uzavrele subotnje špice.

Linker
25. travanj 2024 22:40