Jadran Babić / CROPIX
OPET PROBLEMI

Mladen Grdović javio se nakon skandala: Odmaram s Brankicom!

Zadarski pjevač jučer se nije pojavio na press konferenciji koju je trebao održati povodom koncerta, a sada su poznati i razlozi njegovog izbivanja.

Mladen Grdović (60) priveden je na Prekršajni sud u Zadru i to zbog obiteljskog nasilja i drskog ponašanja, javlja Zadraski.hr. U ulici Matije Gupca u Zadru pjevač je verbalno i fizički napao svoju suprugu Brankicu (49) dok se prema njezinoj prijateljici drsko ponašao.

Na konferenciji koju je propustio trebao je najaviti svoj koncert povodom 40 godina karijere, a koji se treba održati sljedeći petak, dan nakon Valentinovog. Kako se nije pojavio, bilo je jasno da se nešto događa s pjevačem. Organizatorima u to vrijeme nije bio dostupan na mobitel.

U popodnevinim satima javio se i sam pjevač. 'Nisam uhićen! Nisam u zatvoru! Evo me doma, u kući, u Zadru. Odmaram. Zajedno sa suprugom Brankicom, kolegama iz benda i cijelim mojim timom završavam posljednje pripreme za spektakularni koncert u Zadru 15. veljače kojim ću obilježiti 40 godina uspješne karijere. Generalna proba bit će po planu ove subote, a na koncertu će 'gorit' dvorana jer očekujemo tisuće ljudi iz cijele Dalmacije koji su već najavili svoj dolazak. U svemu ovome imam beskrajnu podršku cijele moje obitelji i na to sam neizmerno ponosan. Sve nas žalosti što ovakve neprovjerene informacije često nađu svoj put do medija, a istina ne može biti drugačija. Zato Vas sve pozivam na koncert da vas glazbom razuvjerim. Iako me takve neistine bole, neću nikome dopustiti da mi pokvari ovaj trijumf karijere. Svi ste pozvani na koncert, bit će to posebna noć', rekao je Grdović.

HVAR 080607
11 RADIJSKI FESTIVAL U HVARU
UVIJEK ELEGANTNI MLADEN GRDOVIC I SUPRUGA BRANKICA PRED CRKVOM U HVARU
FOTO JADRAN BABIC / CROPIX
Jadran Babić / CROPIX

Ovo nije prvi put da je u kući Grdovićevih intervenirala policija - 2016. godine pjevač je priveden zbog dojave o nasilju. Tada je pušten nakon dva dana.

Te godine se svojim Jaguarom zabio i u betonski stup, a u krvi mu je izmjereno 3,6 promila u krvi. ‘Ja nisam vozio. Sjedio sam na suvozačkom mjestu, a tko je vozio, ne znam jer sam bio prepijan’, rekao je tada kao argument koji je Visoki prekršajni sud i uvažio.

Iako se već u medijima nagađalo o razvodu Mladena i Brankice, njihov brak i daje traje. U rujnu 2017. godine, dva mjeseca nakon što ju je podnijela, Brankica je povukla zahtjev za razvodom i s Mladenom raščistila nesuglasice.

'Svi mi imamo krize u životu, pa onda i u braku. Svi imamo uspone i padove. Nije lako trpjeti pjevače, neuredan je to život, to su stalna putovanja. Evo, neki dan sam rekao da ljeto uglavnom provodim na autoputu. Prosječno nastupam tri do četiri puta tjedno, moj tjedan je: spavanje, vožnja, autoput, auto, nastupi. Baze su mi automobili i hoteli. Ali, moja glavna baza je moja Branka. To je žena za koju bih napravio sve na svijetu', izjavio je jednom prilikom zadarski pjevač.

Linker
16. travanj 2024 05:25