Igor Sambolec / Hanza Media
13 godina

Modni vremeplov: Antonija Blaće od početka karijere do danas

Antoniju na malim ekranima gledamo već 13 godina, a dok joj se stil razvijao s voditeljskim vještinama, nikad nije odustala od svoja tri omiljena komada: traperica, štikli i kratkih haljina

Antoniju Blaće upoznali smo 2004. godine, kad je u prvoj sezoni hrvatskog 'Big Brothera' svojom pojavom i osobnošću osvojila srca brojnih gledatelja.

Simpatična Antonija, rođena u Šibeniku, srednju je školu pohađala u Zagrebu, a brbljavost kojom se istaknula u reality showu dovela ju je do karijere jedne od najtraženijih domaćih voditeljica.

38-godišnja Antonija danas je glavno lice showa koji ju je proslavio, a naš modni vremeplov pokazat će vam da se s godinama nije razvio samo njezin voditeljski stil, već i modni.

Prije prve epizode novog 'Big Brothera', pogledajte kako se mijenjao stil poznatog lica koje već punih 13 godina gledamo na malim ekranima!

2005./CURA U TRENDU

Nakon izlaska iz kuće u kojoj se snimala prva sezona showa 'Big Brother', Antonija Blaće našla se u središtu pažnje te počela navikavati na evente i česta fotografiranja. Najdraži odjevni komadi bile su joj traperice i satenske majice s bretelicama, koje su u to vrijeme nosile sve trendi djevojke. Antonija je tada imala crvenu kosu i šiške koje bi nekad češljala na stranu.

zagreb  170905
big brother party , antonija blace 
foto marko miscevic
-zs-
CROPIX

zagreb, 040905
jarun - piranha bar, big brother party
antonija blace
foto dragan matic
-zst-
CROPIX

2006./ POTRAGA ZA STILOM

Želja javnosti za licem i glasom Antonije Blaće nije splasnula, a poput brojnih mladih nada televizije, na samom početku karijere, Antonija se odijevala neprimjetno, poput simpatične djevojke iz susjedstva.

zagreb 020106
antonija blace
foto>davor pongracic
-zs-
CROPIX

zagreb200406
antonija blace salon
foto: igor sambolec
-ned-
Igor Sambolec / Hanza Media

zagreb 060906
antonija blace
foto biljana gaurina
-stu-
CROPIX

2007./ NAGLA PROMJENA FRIZURE

U 2007. godini na scenu su se vratile šiške, ovaj put gušće i strogo rezane, u spoju s tamnom kosom, trapericama i blejzerima.

zagreb, 210407
cro a porter, robert sever, antonija blace
foto biljana gaurina
-spe-
-sd-
Biljana Gaurina/Cropix

2008./POSH STIL

Mlada zvijezda RTL-a dobila je glamurozni makeover i pramenove, a garderoba je postala pročišćena, ženstvena i otmjena. 2008. bila je jedna od najboljih godina kada je stil zgodne Antonije Blaće u pitanju.

Zagreb, 200808.
Antonija Blace i Marko Lusic voditeljski par s RTL-a.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
CROPIX

Zagreb, 170208.
U Bocarskom domu odrzana je dodijela televizijskih nagrada, u 16 kategorija pod nazivom Vecernjakov Ekran. Show je bi osmisljen u stilu 50-ih i 60-ih godina proslog stoljeca, voditelji su bili Mirko Fodor i Ida Prester.
Na slici: Antonija Blace.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
CROPIX

2009./ TRENDI, S DOZOM HUMORA

Uvijek vesela Antonija 2009. godine skratila je kosu, a uz omiljene traperice počela je nositi vesele T-shirtove, u spoju s omiljenim joj blejzerima. Za svečane prigode s lakoćom je isprobavala nove modne trendove, poput puf haljine u žarko ružičastoj boji.

Zagreb, 240909.
Studio EPH.
RTL-ova voditeljica Antoniju Blace.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
CROPIX

Zagreb, 270209.
Antonija Blace, RTL-ova voditeljica.
Studio EPH.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
CROPIX

Zagreb, 190609.
Studio Jadran filma
Party poslije showa RTL televizije
CROPIX

2010. KRALJICA SCENE

Za potrebe showa "Tvoje lice zvuči poznato" stilisti su Antoniju pretvorili u glamuroznu divu s pozornice, zahvaljujući ekstenzijama i frizuri u stilu anđelica kuće "Victoria's Secret". Antonija je u showu nosila raskošne toalete koje su isticale vitku figuru i obavezne cipele s otvorenim prstima.

Zagreb, 040610.
Jadran film, Oporovecka 12.
Reality show RTL televizije Hrvatska trazi zvijezdu, finalna emisija.
Na slici: Antonija Blace.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

Zagreb, 230410.
Oporovecka 12, Jadran film, studio RTL-a, Hrvatska trazi zvijezdu RTL live shov, osmero kandidata u borbi za sljedeci krug.
Na slici: voditeljica Antonija Blace.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

2011./ BOHO STIL

Nakon raskoši i glamura, uslijedila je godina tada popularnog boho stila, i eksperimentiranja s frizurama i modnim dodacima.

Beograd, 220511.
Regionalni reality show-a Big Brother u  cijoj kuci sudjeluju stanari iz Hrvatske, Makedonije, Srbije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine. Stanari su smjesteni u Pionirskom gradu na Kostunjaku. 
Na fotografiji: voditeljica Antonija Blace.
Foto: CROPIX
CROPIX

Beograd, 050611.
Regionalni reality show-a Big Brother u  cijoj kuci sudjeluju stanari iz Hrvatske, Makedonije, Srbije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine. Stanari su smjesteni u Pionirskom gradu na Kostunjaku. 
Na slici: Marijana Micic i Antonija Blace, voditeljice.
Foto: CROPIX
CROPIX

2012./ PROČIŠĆENE, DAMSKE LINIJE

U 2012. godini Antonija krati kosu na duljinu do ramena, koja joj odlično pristaje. Nosila je elegantne, pročišćene komade, žarko ružičasti ruž na usnama i neizostavne štikle s ultra visokom potpeticom.

Zagreb, 120512.
U Hypo centru se od 10.-12.05. odrzava modna revija Dreft Fashion Week. 
Svaku vecer predstavilo se 6 autora.
Na slici: Antonija Blace.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
CROPIX

Rijeka, 050512.
Svecana dodjela diskografske nagrade Porin odrzana je u dvorani Zamet. 
Na slici: Antonija Blace.
Foto: Tea Cimas / Cropix
CROPIX

Zadar, 230712.
Hrvatski tim kuhara priprema se punom parom za kuharsku Olimpijadu koja ce se uskoro odrzati u njemackom Erfurtu. Upravo stoga je u restoranu Magnolija u Falkensteiner hotelu Adriana, u Resortu Borik u Zadru odrzan trening hrvatske seniorske reprezentacije. U njihovim delicijama uzivali su novinari i poznate osobe iz hrvatskog javnog zivota. TV voditeljica Antonija Blace, glumica Tamara Soletic i glumac Dusko Modrinic zajedno s gostima hotela sudjelovali su u ocjenjivanju jela.
Na fotografiji: Antonija Blace.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
CROPIX

2013./ HLAČE JOJ DOBRO PRISTAJU

Antonija je 2013. postala voditeljica kviza 'Tog se nitko nije sjetio', a iste smo ju godine često mogli viđati u hlačama i odjevnim komadima od kože.

Zagreb, 280913.
TV voditeljica Antonija Blace.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
CROPIX

Zagreb, 060213.
Velvet bar.
Voditeljice Petra Nizetic i Marijana Batinic predstavile su svoju novu zabavnu emisiju MaPet show. Na predstavljanje su se odazvale brojne poznate licnosti.
Na fotografiji: Antonija Blace.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
CROPIX

2014./ SEXY, COOL

Show "Tri, dva, jedan kuhaj" Blaće je vodila u štiklama u pin up stilu i razigranim haljinama, dok je za privatne trenutke birala opuštene kombinacije traperica, majica i dugačkih prsluka.

Zagreb, 090314.
Oporovecka.
U studiju 4 Jadran filma, RTL je snimio uvodnu spicu, u reziji Predraga Licine, za kulinarski show imena Tri dva jedan kuhaj! U ovoj zabavnoj emisiji nastupit ce 14 natjecatelja, a njihova ce jela ocjenjivati ziri kojeg cine Zeljka Klemencic i Tomislav Spicek. Voditeljica emisije ce biti Antonija Blace.
Na fotografiji:  Zeljka Klemencic, Antonija Blace i Tomislav Spicek.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
CROPIX

Zagreb, 131114.
VIP otvorenje trgovine sportskim artiklima Decathlon u King Crossu. Iako je ostalo jos dva dana do sluzbenog otvorenja supruga francuskog veleposlanika u RH Michele Boccoz otvorila je trgovinu za vip i press uzvanike. 
Na fotografiji: Antonija Blace.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

2015./ J.LO MLADENKA

Za potrebe snimanja showa "X Factor" u Beogradu, Antonija se pretvorila u domaću inačicu J.Lo uz pomoć ekstenzija, uskih haljina, visokih čizmi i sličnih odjevnih komada potrebnih za atraktivnu scensku garderobu. Iste godine udala se za vaterpolista Hrvoja Brlečića, u romantičnoj ružičasto-bijeloj haljini poznatog hrvatskog dvojca eNVy Room.

Beograd, 230215.
Predstavljanje zirija i voditelja Xfactora u Grand Casinu Beograd.
Na fotografiji: Antonija Blace, Aleksandar Radojicic.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
CROPIX

Beograd, Srbija, 210615.
Superfinale regionalnog X Factor Adria u Kombank Areni.
Na fotografiji: Antonija Blace i Iva Curic.
Foto: Pedja Milosavljevic / CROPIX
CROPIX

Zagreb, 260615.
Crkva sv. Marka.
Vjencanje Antonije Blace i njenog dugogodisnjeg partnera vaterpolista Hrvoja Brlecica.
Na fotografiji: Antonija Blace i Hrvoje Brlecic.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
CROPIX
Vjenčali su se u lipnju 2015. i napravili tulum o kojem se dugo pričalo...

2016./JEDNOSTAVNO I CHIC

U 2016. godini Antonija je nastavila svoju modnu ljubavnu priču s trapericama i dobrim štiklama, u kombinaciji s klasičnim komadima i detaljima u zanimljivim bojama.

Zagreb, 080617. 
Varsavska 7.
Poznati na promociji nove kolekcije uvijaca za kosu, Babylissa.
Na fotografiji: Antonija Blace.
Foto: Damjan Tadic  / CROPIX
CROPIX

2017./ SPORTSKI CHIC

Prošle godine vidjeli smo da Antoniji odlično stoje i tenisice - ova kombinacija s tajicama, parkom i bijelom majicom jedan je od njezinih boljih dnevnih outfita.

Cropix

2018: / URBANO I SEKSI

S povratkom na TV ekrane promijenio se i stil Antonije Blaće -- barem onaj pod svjetlima reflektora. Za njezin izgled sada brine Marko Grubnić pa voditeljica ovih dana blista u glamuroznim kreacijama naglašenog seksipila.

Ženstvene frizure poput velikih valova i visoko stegnutog repa odlično prate dramatični ton Antonijinih novih outfita, a visoke čizme na vezanje, koje je kupila na ASOS-u, često su u fokusu.

Instagram
Antonija i njen Star Trek stajling
Instagram

Linker
13. travanj 2024 14:25