U OČEKIVANJU

Modno usklađeni za izlazak: Bruno Kovačević i supruga Matea sitno broje do dolaska prinove

Filip Popović
Sportski novinar i glavni urednik svih HRT-ovih televizijskih programa Bruno Kovačević kao kap vode na dlanu, osobito posljednjih mjeseci, drži svoju suprugu Mateu. PR stručnjakinja i bivša rukometašica, naime, sitno broji do porođaja, a trudnički je trbuščić uz supruga pokazala na humanitarnom događanju u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti.

Zagrepčanka Matea Kovačević, supruga HRT-ova urednika Brune Kovačevića, blistala je na proslavi 20 godina Cateringa Lisak u midi košulji-haljini jednostavnog, širokog kroja i kožnoj jakni,ali trudnički trbuščić više ne može sakriti. Sredinom srpnja je potvrdila da je trudna i da se odlično osjeća, a čini se kako joj je i u trećem tromjesečju trudnoća blaženo stanje.

- Nosim sina. Odlično se osjećam, nemam mučnine, a suprug i ja jedva čekamo dolazak prvog djeteta - otkrila nam je tada Matea koja se u sedmom mjesecu trudnoće sa suprugom odazvala humanitarnom pozivu u MSU i nesvakidašnjoj proslavi uz Catering tim Lisak.

Filip Popović

Matea i Bruno Kovačević

 

Tako su domaće zvijezde predvođene glumicama Anom Begić Tahiri, Barbarom Nolom, Petrom Dugandžić te TV urednicama Lanom Pavić, Tončicom Čeljuskom i voditeljicama Antonijom Stupar Jurkin, Ivom Šulentić, Renatom Sopek, gimnastičarem Marijom Možnikom i u društvu direktorice Ane Lisak uručili ček Zakladi – dječja onkologija Rebro. Ova će sredstva biti upućena u izgradnju odjela kako bi majke mogle biti s bolesnom djecom na odjelu onkologije. Na proslavi rođendana uz brojne suradnike i partnere okupile su se i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput Biance Matković, Dubravke Jusić, Antonele Malis, Ognjena Bagatina, Damira Eljuge te brojnih drugih.

Filip Popović

Barbara Nola, Ana Begić Tahiri, Ana Lisak, Petra Dugandžić

Filip Popović

Antonija Stupar Jurkin, Barbara Nola, Ana Begić Tahiri, Marijo Možnik, Iva Šulentić, Ana Lisak, Lana Pavic, Renata Sopek, Petra Dugandžić

Filip Popović

Tončica Čeljuska

Filip Popović

Slađana Divjak, Bianca Matković

“Iznimno mi je drago da ćemo ovom skromnom donacijom pomoći Zakladi u nastojanju da se što prije završi Odjel na kojem će roditelji moći biti uz svoju djecu u tim teškim trenucima borbe. Vjerujem da ćemo svi zajedno brzo ostvariti taj cilj!” – izjavila je Ana Lisak i dodala: “Iz nužde sam ušla u posao cateringa. Prije 20 godina ostala sam bez posla i našla se na burzi. Budući da nisam htjela biti na burzi, a htjela sam raditi, između svih poslova i mogućnosti koje su mi se tada otvarale, izabrala sam nešto što nikada u životu nisam radila. Nikada se nisam bavila ugostiteljstvom. Imala sam ranije tvrtku u graditeljstvu, 10 godina prije toga sam bila u nevladinim organizacijama i tu sam zaista došla do vrha i raznih svjetskih priznanja. Kada je rat stao, shvatila sam da sam ja veći stradatelj, nego oni kojima sam pomagala. Tada sam uzela život u svoje ruke te nadobudno otvorila restoran. Prvo mi se javila ideja da bih otvorila sportski restoran, specijaliziran za sportaše i baziran za zdravoj prehrani. No, prije 20 godina, zdrava hrana nije naišla na odobravanje publike. Restoran koji sam prvi otvorila bio je u Domu zdravlja u Zagrebu. No, tko će dolaziti na četvrti kat Doma zdravlja. Tu se rodila ideja: ako neće gosti meni, idem ja gostima. Tu se rodio Catering Lisak!”

Upravo su humanost i predan rad odlike Ane Lisak koja je prije 20 godina nakon gubitka posla započela poslovno putovanje koje je danas primjer mnogima. Prošle je godine bila proglašena Inspirativnom poduzetnicom godine, dok je ove godine veliki poslovni uspjeh proslavila u društvu brojnih dugogodišnjih djelatnika, partnera i osoba iz društvenog života Hrvatske koje nisu htjeli propustiti proslavu o kojoj će se u Zagrebu dugo pričati.

Na nekoliko postaja u Muzeju predstavljeni su noviteti gastro svijeta vođeni predvodnicima Lisaka – chefovima Petrom Pavlovićem, Mladenom Križanovićem i njihovim timom. Na bogatom meniju predstavljene su i delicije iz najnovije kuharice “20 godina uspjeha” koja će mnogima olakšati snalaženje u gastro trendovima. U glazbenom su pak dijelu nastupile Frajle koje su oduševile sve prisutne, a netom prije njih nastupili su Lana Škrgatić i tenor Ivo Gamulin Gianni.